ZTE India tillkännager IPTV, FTTH-tjänst i samarbete med Fastway Transmissions

Yan Xiao, vd utsedd ZTE telekom Indien, vid tillkännagivandet av IPTV-tjänsten.

ZTE India tillkännagav sitt samarbete med Fastway Transmission, en MSO i norra Indien, för att lansera ett IPTV- och FTTH-nätverk. Fastway Transmissions och dess bredbandsarm Netplus erbjuder redan internet- och kabel-TV-tjänster till sina konsumenter i 163 städer i hela Nordindien och alliansen skulle underlätta nätverksuppgradering.

IPTV eller Internet Protocol-TV möjliggör leverans av TV-innehåll via internetprotokollnät i stället för att sändas via traditionella markbundna, satellit- eller kabel-TV-format.

ZTE säger att IPTV-tjänsten kommer att göra det möjligt för konsumenterna att njuta av en mängd avancerade tjänster som 7-dagars fångst-TV, Video on Demand, play-pause-rewind, High-Speed ​​Gaming, som redan är tillgängligt för miljontals IPTV-konsumenter över hela Globen. ZTEs XGPON-plattform syftar till att göra sann höghastighetsinternet till verklighet i Indien för att göra det möjligt för konsumenterna här att njuta av samma tjänster.

Fastway Transmissions Group CEO Prem Ojha sa att Netplus Broadband särskilt inte kommer att vara en fristående bredbandsinternetleverantör. Istället kommer hela planen att bestå av FTTH-bredbandstjänster, IPTV, OTT & amp; Rösttjänster tillsammans med smarta hemlösningar.

Vodafone Idé att höja priserna för mobiltjänster från och med den 1 december

Alla dessa tjänster som Netplus kommer att erbjuda sina användare kommer att drivas på FTTH Fiber och kommer endast att finnas tillgängliga i delstaterna i Nordindien. Denna allians skulle underlätta nätverksuppgradering för att erbjuda hastigheter upp till 1 Gbps i bredbandsegmentet tillsammans med att tillhandahålla IPTV & amp; många smarta hemlösningar för användarna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button