Zoom släpper ny uppdatering efter globalt avbrott; tjänsten återställd

Zooma dagliga användare till 300 miljoner trots integritetsproblem

I går kväll upplevde Zoom ett globalt avbrott när användare klagade över att de inte kunde gå med eller starta ett möte. Strax efter att videokonferensplattformen bekräftat problemet och noterat, har vi fått rapporter om att användare inte kan besöka Zoom-webbplatsen (zoom.us) och inte kan starta och gå med i Zoom-möten och webbseminarier. Vi undersöker för närvarande och kommer att tillhandahålla uppdateringar som vi har. ”

Zoom-teamet tog några timmar på att utfärda fixen till avbrottet. Vid 10:10 återställde PDT Zoom sina tjänster. “Vi har löst problemet och orsakat att vissa användare inte kan starta och gå med i Zoom-möten och webbseminarier eller hantera aspekter av deras konto på Zoom-webbplatsen”, säger företaget.

Ytterligare kommentarer om ärendet Eric S. Yuan grundare och VD för Zoom sa, ”Idag hade Zoom en servicestörning som drabbade många av våra kunder. Vi vet ansvaret för att hålla dina möten, klassrum och viktiga evenemang igång. Jag är personligen mycket ledsen och vi kommer alla att göra vårt bästa för att förhindra att detta händer i framtiden. ”

Videokonferensplattformen har nu också släppt en ny uppdatering. Användare kan gå över till sina respektive appbutiker och ansluta enheten till ett stabilt WiFi-nätverk för att installera uppdateringen.

Enligt downdetector-webbplatsen inträffade avbrottet mestadels runt hela USA, med flest rapporter på östkusten och även i Europa.

Användare är beroende av Zoom inte bara för professionell videokonferens utan också för webinars, klasser, bland andra. Skolor över hela världen är mycket beroende av videokonferensplattformen för sina onlinekurser mitt i pandemin.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

Covid-19-pandemin har förändrat vårt sätt att leva och interagera med vår familj och vänner. Zoom har spelat en stor och viktig roll i detta. Plattformen används av miljoner od-användare över hela världen.

Relaterade Artiklar

Back to top button