Yummly Smart Thermometer vill hjÀlpa dig laga mat

Yummly Smart Thermometer vill hjÀlpa dig laga mat

LAS VEGAS — Orolig för att brĂ€nna din middag? Yummlys nya smarta termometer hĂ„ller koll pĂ„ dina kulinariska skapelser och integreras med Whirlpool-ugnar senare i Ă„r för Ă€nnu mer kontroll.

CES 2020 Bug Art

Den lÀmpligt namngivna Yummly Smart Thermometer har tvÄ sensorer: en för att mÀta temperaturen pÄ din mat, som kan spÄras med en medföljande iOS- och Android-app, och en för att mÀta vÀrmen i ugnen via en docka, placerad bredvid ugnen, med en rÀckvidd pÄ 150 fot. Dockan anvÀnds ocksÄ för att ladda sonden och kommunicerar mellan den och Yummly-appen pÄ din smartphone eller surfplatta via Bluetooth.

Yummly termometer

Om du öppnar ugnsluckan eller Àndrar temperaturen berÀknar appen automatiskt eventuell skillnad pÄ maten och justerar dÀrefter. Ugnen kommer ocksÄ att vara medveten om hur lÄngt ett recept anvÀndaren Àr och kan justera temperaturen upp och ner för att laga kött pÄ ett antal sÀtt, inklusive rostning och stekning.

Yummly Smart Thermometer kommer att finnas tillgÀnglig i början av 2020 för $ 129; senare under Äret kommer den att integreras med utvalda smarta ugnar frÄn Whirlpool, som förvÀrvade Yummly 2017. NÀr det vÀl har rullat ut kan du skicka ett kommando till en ansluten ugn för att börja förvÀrma vid den exakta temperatur som behövs.

Om du inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ vad du ska laga, har en Yummly Pro-prenumeration, som kostar 4,99 USD per mĂ„nad, “kĂ€ndiskockar som delar exklusiva steg-för-steg-guidade receptvideor”, enligt företaget.

För dem som Àter vin till middag kan Juno-enheten, som ocksÄ visas hÀr pÄ CES, kyla en 25-uns flaska till 49 grader Fahrenheit pÄ under fem minuter och en 12-uns burk öl till 39 grader Fahrenheit pÄ mindre Àn tvÄ minuter.