YouTubes bild i bild-läge återgår till Safari på iOS 14 för alla användare

Youtube i bakgrunden, youtube-videor bild i bildläge, ios 14 bild i bildläge, youtube-videor i bakgrunden iphone, youtube webbplats safari

YouTubes bild-i-bild-läge (PiP) är återigen aktivt för iOS 14-användare via deras webbplats efter att funktionen försvann förra månaden. Användare kan komma åt PiP-läget genom att öppna YouTube-webbplatsen på Safari och andra webbläsare som Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera Touch etc. Användare kan uppnå detta genom att trycka på den lilla PIP-ikonen till vänster medan en YouTube-video är i helskärmsläge. . Du kan fortsätta titta på videon även efter att du har minimerat webbläsarappen.

Den här funktionen lades till iOS 14 men var inte tillgänglig den senaste månaden. Endast YouTube Premium-användare kunde använda PiP-läget på en iPhone eller iPad. Det finns ingen officiell bekräftelse om funktionen för att köra YouTube-videor i bakgrunden. Det finns också osäkerhet kring huruvida denna lösning kommer att fungera i framtiden eller inte.

Det blir intressant att se om den här funktionen kommer att finnas tillgänglig på kommande iPhones som förväntas presenteras senare denna månad. Det har skett olika läckor kring den nya iPhone 12-serien. Hittills förväntas de komma i tre storlekar och totalt fyra varianter.

IPhone 12 mini, den kompakta 5,4-tums modellen är en av de mest omtalade modellerna i sortimentet. Det har förekommit några rykten om den kompakta telefonen som förväntas likna iPhone SE i storlek. Priset kan börja på 699 USD (51 252 Rs). IPhone 11-serien hade samma startpris när den lanserades 2019. Detta innebär att enhetens startenhet kan vara mer än 60 000 Rs.

Dessutom kan en 4G-version endast förväntas i Indien eftersom 5G fortfarande inte är tillgänglig. Enligt det förväntade priset kommer enheten att gå upp mot den nyligen lanserade Pixel 5 som har en Qualcomm Snapdragon 765G-processor jämfört med det kraftfullare A14 Bionic-chipet på den kommande iPhone 12-serien.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button