YouTube Premium 1080p offline nedladdningar upptÀckt

YouTube Premium 1080p offline nedladdningar upptÀckt

YouTube Premium levereras med ett antal förmÄner i utbyte mot prenumerationspriset, varav en av dem Àr nedladdningar för offlinevisning istÀllet för streaming. Nu ser det ut som om dessa nedladdningar uppgraderas för att inkludera ett 1080p-alternativ.

Som Android Police rapporterar har möjligheten att ladda ner videor för offlinevisning pÄ YouTube Premium alltid varit begrÀnsad till 720p-kvalitet. AnvÀndarna börjar dock rapportera ett nytt alternativ som visas för 1080p-nedladdningar. Det innebÀr en bÀttre uppspelningsupplevelse, men samtidigt en större nedladdning som vanligtvis Àr ungefÀr dubbelt sÄ stor som en 720p-video.

Uppgraderingen till 1080p rapporteras av bÄde iOS- och Android-anvÀndare, men utrullningen sker mycket lÄngsamt. Det kan dÀrför ta ett tag innan alternativet visas för alla, men med den enorma mÀngd extra data som krÀvs för att ladda ner ett sÄdant alternativ Àr det vettigt för Google att vara försiktig.

YouTube Premium, tidigare kÀnt som YouTube Red, har erbjudits sedan 2015 som ett sÀtt att förbÀttra / förbÀttra YouTube-upplevelsen i utbyte mot $ 11,99 per mÄnad (eller $ 17,99 per mÄnad för en familjeplan). En premiumprenumeration tar bort alla annonser frÄn videor, lÄter videor fortsÀtta spela i bakgrunden Àven om du öppnar en annan app, och det finns möjlighet att ladda ner videor sÄ att du kan se dem en annan gÄng nÀr det till exempel inte finns nÄgon tillförlitlig signal eller du Àr slut pÄ data.

Ytterligare tvÄ funktioner i prenumerationen inkluderar Ätkomst till YouTube Originals (Àven om innehÄllet görs tillgÀngligt gratis) och Ätkomst till YouTube Music Premium, som ocksÄ Àr annonsfritt, tillgÀngligt offline, och musik kommer att fortsÀtta spela Àven med enhetens skÀrm lÄst .