Year of the Mammoth Daily Rewards – Hearthstone

Så här får du gratiskort, förpackningar, damm och guld som en del av schemat för året för Mammoth Daily Rewards.

Släppet av Journey to Un’Goro kommer att inleda starten på det nya året för Mammoth for Hearthstone. När den här nya årssäsongen är på väg kan du bara använda vissa kortuppsättningar om du vill spela i standardläge.

Som en del av uppbyggnaden av lanseringen av Un’Goro, utdelar Blizzard ett ganska generöst urval av dagliga belöningar bara för att logga in i spelet. Det är ett ganska enkelt sätt att packa några gratispaket från gamla Hearthstone-set, liksom ett par Un’Goro-paket för mycket liten ansträngning.

I vår Daily Rewards-guide har vi nedladdningen om vad du kan ta gratis från spelet och vad du behöver göra för att få tag på allt.

Year of the Mammoth dagliga belöningar

Här är alla dagliga belöningar som finns tillgängliga inför släppet av Journey to Un’Goro:

DatumPris
29 mars50 guld
30 mars1 x genomsnittliga gator av Gadgetzan-pack
31 mars100 Damm
1 april1 x Whispers of the Old Gods-kortpaket
2 april1 x Journey to Un’Goro-kortpaket
3 april50 guld
4 april1 x Journey to Un’Goro-kortpaket
5 april1 x Golden Volcanosaur-kort

Mammoth slagsmål

Vi har redan upplevt en av de speciella Mammoth Tavern Brawls den 15 mars. Om du har slutfört det sedan har du redan sett ett Journey to Un’Goro-kortpaket tillagt din samling, redo att öppnas vid lanseringen.

Det kommer dock att finnas ytterligare två av dessa speciella Tavernbråk, och nästa – åtminstone i skrivande stund – börjar imorgon 29 mars.

Inget datum har bekräftats för den tredje och sista Mammoth Brawl, men vi gissar på ytterligare två veckors väntan innan den landar den 12 april.

Ny hjälte: Låsa upp Maiev Shadowsong

Den nya hjälten som kommer till Hearthstone med året för mammuten är Maiev Shadowsong, ett rent kosmetiskt alternativ för den befintliga Rogue-hjälten.

För att låsa upp den här hjälten behöver du helt enkelt spela totalt tio standardspel när Mammoth Year faktiskt kommer igång med nästa expansion.

Relaterade Artiklar

Back to top button