Xiaomi säljer telefoner från en skåpbil för att öka räckvidden i Indien

xiaomi indien, xiaomi säljer telefonbilar, xiaomi van på landsbygden, xiaomi mobilbil, xiaomi manu kumar jain, mi butik

Xiaomi Corp planerar att nå ut till indiska konsumenter på landsbygden via en Mi Store on Wheels, i hopp om att kunna sälja smartphones till de avlägsna delarna av landet i en tid av växande antikinesisk känsla.

Indiens mest sålda smarttelefonmärke startar en resebutik, som kommer att täcka en specifik rutt och stanna på platser där lantliga indianer samlas för sina veckovisa hattar eller gatumässor. Piloten kommer också att sälja smarta TV-apparater, CCTV-kameror, hörlurar, solglasögon och kraftbanker, sa Xiaomi i en release på måndagen.

Xiaomi är bara ett av flera varumärken som tar sina produkter direkt till kunderna för att kompensera för brist på trafik i butiker under pandemin och de efterföljande låsningarna. Den kinesiska smarttelefontillverkaren behöll sin topposition på Indiens smarttelefonmarknad under kvartalet juni, även när smartphonetransporter halverades och spänningarna mellan Delhi och Peking ledde till en växande motreaktion mot kinesiska varumärken.

“Mi” les att gå innan vi sover!

Glada att lansera “#MiStore-on-hjul ”, ett innovativt koncept som ger #detaljhandeln upplevelse till hjärtat av #Indien, förbinder byar genom en flyttande butik.

Så stolt över vår #off-line #team som slutförde detta projekt på bara 40 dagar.

Jag ❤️ Mi pic.twitter.com/7OECCNnlgb

– Manu Kumar Jain (@manukumarjain) 21 september 2020

”MSoW-butiker kommer att vara helt säkra för konsumenter att besöka. Med det här nya initiativet och det största exklusiva nätverket för enskilda varumärken är vi fast beslutna att nå de mest avlägsna områdena i landet och ta itu med kundernas behov, för att få Mi Store-upplevelsen till deras närområde, säger Muralikrishnan B, operativ chef på Mi India.

Mi India har för närvarande över 8000 Mi-föredragna partners, mer än 4000 storformatspartners samt 3000 Mi Stores, enligt företagets uttalande.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

Relaterade Artiklar

Back to top button