Xiaomi Redmi Pro, Mi Notebook Air lanserades: Specifikationer, funktioner att notera

Xiaomi, Xiaomi Redmi Pro, Redmi Pro live, Redmi Pro lanserades, Redmi Pro-specifikationer, Redmi Pro-pris, Mi Notebook Air, Xiaomi Laptop, Redmi Pro-funktioner, Redmi Pro India, teknik, tekniknyheter Xiaomi Redmi Pro och Mi Notebook Air presenterades av företaget i Kina.

Xiaomi Redmi Pro och Mi Notebook Air laptop har lanserats idag av företaget vid ett speciellt evenemang i Peking. Redmi Pro kommer att bli den nya flaggskeppssmartphonen i Xiaomis budget Redmi-serie. Företaget påstår sig ha sålt 110 miljoner Redmi-smarttelefoner sedan de lanserades i augusti 2013.

Xiaomi Redmi Pro har en 5,5-tums OLED-skärm i full HD. Smarttelefonen får en borstad aluminiumdesign med CNC-fasade kanter och en främre fingeravtryckssensor. Redmi Pro kör MediaTeks Helio X25-chipset med 10-kärnor (två A72-kärnor), som är klockad till 2,5 GHz och har en Mali T880 GPU för effektivare spel. Det finns också en version med MediaTek Helio X20-processor.

Den avancerade 4 GB RAM + 128 GB-versionen kostar RMB 1999, medan 3 GB RAM + 64 GB-versionen kostar 1699 RMB. 3 GB RAM + 32 GB-versionen med MediaTek Helio X20-processor börjar från 1499 RMB. I Indien kommer Redmi Pro, om det startar, måste komma med en Snapdragon-processor.

Redmi Pro kommer att ha en dubbla kamerainställningar som indikerades av läckorna. Den har en 13 megapixel Sony IMX258-sensorkamera på toppen för stillbilder och 5 megapixel Samsung-sensor bakre kamera för djup på botten. Redmi Pro kommer i guld, silver, mörkgrå. Batteriet är 4050 mAh. Redmi Pro säljs i Kina den 6 augusti.

Xiaomi har också lanserat Mi Notebook Air vid evenemanget, vilket företaget hävdar är tunnare än Apple MacBook Air. Mi Notebook Air har en 13,3-tums full-HD-skärm, kant-till-kant-glasskydd och en heltäckande metallkropp.

Mi Notebook Air mått är 309,6. x 210,9 x 14,8 mm och den väger 1,28 kg. När det gäller portar har den en HDMI-port, två USB 3.0-portar, en Type-C USB-port för laddning och 3,5 mm hörlursuttag. Den nya Mi Notebook Air levereras med ett tangentbord i full storlek med individuella bakgrundsbelysta tangenter, och företaget hävdar att detta tangentbord är ultratunt med 1,3 mm tangenttryckningsdjup.

TITTA VIDEO: Xiaomi Redmi Pro, Mi NoteBook Air lanserades

Den 13,3-tumsversionen av Mi Notebook Air har en Intel Core i5-processor, 8 GB DDR4-minne, 256 GB PCIe SSD, batteritid upp till 9,5 timmar, AKG- och Dolby-högtalare och Windows 10-operativsystem. Det kostar 4999 RMB, vilket uppgår till cirka 50 419 Rs vid konvertering.

Xiaomi Mi Notebook Air har också lanserats i en mindre och billigare 12,5-tumsversion. Mi Notebook Air med 12,5 tums full HD-skärm får också en tunn metallkropp, livstid upp till 11,5 timmar och kör Intel Core M3-processorn. Den har 4 GB RAM + 128 GB SATA SSD-hårddisk, inbyggd högtalare och stöd för Dolby surroundljud. Den här är prissatt till Yuan 3499, vilket är ungefär 35 290 Rs vid konvertering. De två anteckningsböckerna säljs på Xiaomis webbplats den 2 augusti.

Xiaomi, Xiaomi Redmi Pro, Redmi Pro live, Redmi Pro lanserades, Redmi Pro-specifikationer, Redmi Pro-pris, Mi Notebook Air, Xiaomi Laptop, Redmi Pro-funktioner, Redmi Pro India, teknik, tekniknyheter Xiaomi Mi Notebook Air har också lanserats i Kina i två versioner av företaget.

För Xiaomi som har expanderat till Indien, Brasilien och andra marknader efter Kina har Redmi-serien varit en av deras största framgångar. Redmi Note 3 lanserades i Indien till ett pris av Rs 9,999 (2 GB RAM + 16 GB lagring) och Rs 11,999 för den högre slutet 3 GB RAM + 32 GB lagringsversion, och har fantastiska recensioner över hela linjen.

Xiaomi har lovat att det kommer att ta fler telefoner till Indien, och det återstår att se om det nya flaggskeppet Redmi Pro också kommer att lanseras här. En annan fråga är om företaget kommer att ta de bästa varianterna av den här telefonen till Indien. Mi Notebook Airs Indien-lansering återstår också att se.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button