Xiaomi Phone Concept Sports Wraparound OLED-skÀrm

Xiaomi Phone Concept Sports Wraparound OLED-skÀrm

Xiaomi tar idén med en smartphone pÄ hela skÀrmen till det yttersta med en ny produkt som mest tÀcks av en OLED-skÀrm.

Mi Mix Alpha-konceptsmartphonen har en 7,92-tums skÀrm som lindas runt enheten och fortsÀtter pÄ baksidan. Som ett resultat har produkten ett ovanligt förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 180,6 procent.

De fysiska volymknapparna pÄ sidorna har blivit nixade till förmÄn för en skÀrm som kan konfigureras för att inte bara visa virtuella kontroller utan Àven meddelanden, sÄsom batteritid och mobilsignalen.

Inga sidoknappar? Inga problem med #MiMIXAlpha. pic.twitter.com/iOSnHtnWO1

– Xiaomi #MiMIXAlpha (@Xiaomi) 24 september 2019

Du kan ocksÄ komma Ät Mi Mix Alpha frÄn telefonens baksida, som ocksÄ mest tÀcks av skÀrmen, förutom de tre bakÄtvÀnda kamerorna. NÀr du vÀnder telefonen aktiverar enheten automatiskt bakskÀrmen sÄ att du fÄr tillgÄng till en samling olika appar och aviseringar, sÄsom vÀder, tid, kommande reseinformation och mer.

VÀnd över #MiMIXAlpha och kolla vad som hÀnder. pic.twitter.com/q1wQNu4jnC

– Xiaomi #MiMIXAlpha (@Xiaomi) 24 september 2019

Även om telefonen inte har nĂ„gon framĂ„tvĂ€nd kamera kan du Ă€ndĂ„ ta selfies. VĂ€nd bara pĂ„ telefonen. De bakĂ„tvĂ€nda kamerorna och viktigast av allt, den bakre skĂ€rmen, aktiveras sĂ„ att du kan ta en selfie som vanligt.

Mi Mix Alpha har ocksĂ„ utrustats med avancerade specifikationer, inklusive en Qualcomm Snapdragon 855+ processor, 12 GB RAM, en 108-megapixelkamera och ett 5G-modem. Även om Xiaomi sĂ€ger att Mi Mix Alpha Ă€r en konceptenhet, ska produkten sĂ€ljas i Kina i smĂ„ mĂ€ngder i december för cirka 2800 dollar, vilket Ă€r Ă€nnu mer Ă€n Samsungs hopfĂ€llbara smartphone.

Xiaomi har tidigare retat planer pÄ att lansera smartphones i USA. Men hittills har den kinesiska leverantören till stor del fokuserat sin verksamhet pÄ asiatiska och europeiska marknader.