Xiaomi har introducerat en e-cigarett som delvis Àr frisk: den kommer att fylla pÄ dig med vitamin C, A, B6 och koenzym Q10!

Xiaomi har introducerat en e-cigarett som delvis Àr frisk: den kommer att fylla pÄ dig med vitamin C, A, B6 och koenzym Q10!

Den kinesiska tillverkaren har redan introducerat sin 140: e produkt under sitt dotterbolag MIJIA. Det Ă€r en elektronisk cigarett som sĂ€ljs för 199 kinesiska yuan, vilket Ă€r 25,50 €. Syftet med en elektronisk cigarett Ă€r att efterlikna rökningsupplevelsen.

Det fungerar pÄ principen att vÀrma upp vÀtskan frÄn vilken aerosolen bildas. Denna vÀtska bestÄr av tillsatser som nikotin, propylenglykol, glycerol och smaker. Men inte alla vÀtskor behöver innehÄlla nikotin.

Den elektroniska cigaretten frÄn Xiaomi Àr 12 centimeter lÄng och 1 centimeter tjock. E-cigarettens kropp Àr gjord av kirurgiskt stÄl med en matt yta. Du kan köpa den i olika fÀrger.

Det som Ă€r intressant Ă€r anvĂ€ndningen av olika tillsatser som vitamin C, A, B6, E och B12. Dessutom, nĂ€r du röker en e-cigarett fĂ„r du ocksĂ„ koenzym Q10. Men vilken annan cigarett kommer att försöka behandla dig? NĂ€r det gĂ€ller smakerna finns Ă€pple, mynta, grapefrukt och vanilj. Det Ă€r en engĂ„ngsprodukt som du kan kasta bort efter rökning. Tillverkaren hĂ€vdar att fyllningen erbjuder upp till 500 “sniglar”.