Xiaomi Demo Day den 24 april: Det är företagets första virtuella investeringstoppmöte

Xiaomi, Xiaomi Demo Day, Xiaomi Demo Day schema, Vad är Xiaomi Demo Day, Xiaomi Demo Day investerare, Xiaomi företag, Xiaomi Demo Day företag Med hjälp av detta virtuella investeringstoppmöte syftar företaget till att interagera med investerare och diskutera de förändringar som har kommit in sedan pandemin har spelat in. (Bild: Reuters)

Xiaomi firar 10-årsjubileum i år och för att fira det har företaget tillkännagett lanseringen av sitt första virtuella investeringstoppmöte kallat Demo Day. Toppmötet kommer att hållas den 24 april i samarbete med Shunwei Capital. Huvudet av detta virtuella investeringstoppmöte är att bjuda in investerarsamhället att ta en titt på tillväxten i Xiaomis portföljbolag.

Under demonstrationsdagen kommer Xiaomi att vara värd för sex olika sessioner via videokonferens. Alla de sex sessionerna kommer att vara värd för olika projekt från olika sektorer, inklusive programvara, hårdvara, konsumtionsvaror, finans, företagstjänster och teknik.

Demodag startar klockan 10 IST den 24 april och fortsätter till kl. 18 IST. Smart hårdvara och 2C delar en tidslucka från 10 till 12, följt av en paus, sedan klockan 14 visar videokonferensen konsumentvaror, 2B, som kommer att pågå fram till 16:00. Från 16:00 till 18:00 kommer företaget att strömma utländska investeringssessioner och banbrytande teknologisessioner.

Med hjälp av detta virtuella investeringstoppmöte syftar företaget till att interagera med investerare och diskutera de förändringar som har kommit in sedan pandemin har kommit i spel. Vid den här tiden kommer de också att ta en titt på att upptäcka potentiella möjligheter i dessa tider.

Läs också: Xiaomi lanserar Mi Robot Vacuum-Mop P i Indien: Allt du behöver veta

I ett officiellt pressmeddelande säger företaget att de och Shunwei Capital har “fokuserat på att stödja tillväxten av globala innovativa företag under det kommande decenniet.”

Xiaomi, Xiaomi Demo Day, Xiaomi Demo Day schema, Vad är Xiaomi Demo Day, Xiaomi Demo Day investerare, Xiaomi företag, Xiaomi Demo Day företag

Xiaomi har hållit Demodagen öppen för registrering för potentiella investerare för den ” utländska investeringssessionen ”. Intresserade investerare kan gå till Xiaomis blogginlägg på dess forum och skanna QR-koden som ges där. Eller så kan de också skanna QR-koden som bifogas på sidan. Xiaomi skickar sedan information om händelsen till dem.

Läs också: Xiaomi Redmi Airdots S lanserades, har ett lågt latensläge för spelare

Företaget i sitt pressmeddelande uppgav att det tillsammans med Shunwei Capital har investerat i över 500 företag som täcker sektorer inklusive smart hårdvara, konsumtionsvaror, samhälls- och sociala aktiviteter, AI, underhållning, SaaS, bank och finans. Namnet på några få företag det har investerat i inkluderar Yi, Huami, Black Shark och mer.

Xiaomi säger att det följer “ideologin om värdesatsning, alltid fångade avancerade industriella förändringar, utnyttjar trenden, att investera och underlätta samarbete för att utvidga gränserna för Xiaomi-ekosystemet.” Den säger att företaget investerar i företag som syftar till att skapa långsiktigt strategiskt värde och samtidigt ett bättre liv för alla.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button