Xcentz 45W USB-C nÀtadaptergranskning

Xcentz 45W USB-C Power Adapter

Om du letar efter en strömadapter som snabbt kan ladda din iPhone, iPad eller MacBook-enhet kan Xcentz 45W USB-C-nÀtadapter bara vara din lösning. Vi vill tacka Xcentz team för att skicka som en enhet och lÄta oss dela en recension med vÄra lÀsare hÀr pÄ iLounge.

SÄ, vad handlar Xcentz 45W USB-C-nÀtadapter om?

Det Àr faktiskt en USB-C-nÀtadapter som lÄter dig snabbt ladda dina surfplattor, mobiltelefoner och bÀrbara datorer frÄn en enda adapter.

Allt du behöver Àr en USB-C till Lightning-kabel för att ladda dina iPhone- och iPad-enheter och en USB-C till USB-C för att ladda din senaste MacBook Air / Pro.

Det Àr 25% mindre Àn MacBooks laddare

Det stÀmmer, du behöver inte ha med dig dina stora MacBook Pro-laddningskablar / adaptrar nÀr du reser lÀngre. Tack vare Xcentz Àr strömadaptern 25% mindre Àn Apples 60W MacBook Pro-laddare.

Att ladda helt 13-tums MacBook Pro, det tar bara 2 Âœ timmar – vilket Ă€r extremt snabbt för sin kompakta storlek.

Halkfri design

En nÀrbild av Xcentz 45W USB-C-nÀtadapter

Om du har svettiga eller oljiga hÀnder, oroa dig inte mer! Xcentz har gett strömadaptern en halkskyddad design pÄ sidorna som ger dig ett bra grepp nÀr du tar ut den frÄn ett vÀgguttag. DÀrför glider den inte lÀtt frÄn dina hÀnder. Ingen vill att deras adaptrar ska glida ur hÀnderna och gÄ sönder under resan, eller hur?

AnvÀnd brandsÀkra material

De flesta nÀtadaptrar vÀrms upp pÄ grund av att elen passerar. NÀr material av lÄg kvalitet anvÀnds i en adapter kan det faktiskt smÀlta pÄ grund av vÀrmen och eventuellt starta en brand. För din sÀkerhet har Xcentz anvÀnt brandsÀkra material pÄ sin 45W USB-C-nÀtadapter.

Nackdelar med Xcentz 45W USB-C-nÀtadapter

Framsidan av Xcentz 45W USB-C-nÀtadapter

Är det vĂ€rt att köpa det?

Trots att jag mÄste köpa laddningskablarna separat, för $ 25, kan jag Àrligt sÀga att det fortfarande Àr vÀrt att köpa. Materialen som anvÀnds Àr av extremt god kvalitet och kan enkelt bÀras i valfri liten vÀska eller ficka pÄ grund av sin lilla kompakta storlek.

För enheter som den kan ladda Ät gÄngen skulle jag betygsÀtta Xcentz 45W USB-C-nÀtadapter med ett betyg pÄ 8/10.