Xbox Series X Prototype Photos avslöjar val av port

Xbox Series X Prototype Photos avslöjar val av port

Den som vill köpa en Xbox Series X i Är vill veta sÄ mycket som möjligt om Microsofts nya hÄrdvara. Idag vet vi lite mer eftersom foton av portvalet pÄ konsolen har avslöjats (inofficiellt).

Som Thurrott rapporterar publicerades tvÄ bilder som visar fram- och baksidan av en Xbox Series X-prototypenhet av NeoGAF-anvÀndaren CurryPanda. De delades sedan via Twitter-anvÀndare @Doug_DragoX, vilket framgÄr av tweeten nedan.

@ IdleSloth1984 @blueisviolet @XcloudTimdog pic.twitter.com/qmVlhTTaqi

– Doug – XBOX SERIES X (@Doug_DragoX) 22 januari 2020

Konsolens framsida har en enda USB-A-port, medan pÄ baksidan finns ytterligare tvÄ USB-A-portar, Ethernet, HDMI, optiskt ljud och strömportar. Den lÄnga rektangulÀra porten Àr avsedd för diagnostisk rapportering och finns inte i detaljhandelsenheten. Eftersom detta Àr en prototyp kan portlayouten enkelt förÀndras och den diagnostiska porten försvinner innebÀr att det kommer att finnas plats för ytterligare ett antal portar om Microsoft sÄ vÀljer.

En port Xbox One-Àgare kommer att mÀrka saknas i serie X Àr en HDMI-ingÄng, som Microsoft inkluderade pÄ nuvarande maskinvara för att möjliggöra anslutning av en HDMI-kompatibel kabel / satellitmottagare. Kommer den hÀr hamnen att hamna i den sista serie X-butiken?

BÄda sidorna av portarna Àr ventilerade och vi vet att det finns ytterligare ventilation pÄ toppen av konsolen. Det Àr lugnande att se att Microsoft inte rör sig om kylningen pÄ den hÀr maskinen, sÀrskilt med tanke pÄ att detta frÀmst Àr en lÄda för att pumpa ut 4K-bilder vid 60 bilder per sekund i timmar.