Xbox Series X Prototype Photos avslöjar val av port

Den som vill köpa en Xbox Series X i år vill veta så mycket som möjligt om Microsofts nya hårdvara. Idag vet vi lite mer eftersom foton av portvalet på konsolen har avslöjats (inofficiellt).

Som Thurrott rapporterar publicerades två bilder som visar fram- och baksidan av en Xbox Series X-prototypenhet av NeoGAF-användaren CurryPanda. De delades sedan via Twitter-användare @Doug_DragoX, vilket framgår av tweeten nedan.

@ IdleSloth1984 @blueisviolet @XcloudTimdog pic.twitter.com/qmVlhTTaqi

– Doug – XBOX SERIES X (@Doug_DragoX) 22 januari 2020

Konsolens framsida har en enda USB-A-port, medan på baksidan finns ytterligare två USB-A-portar, Ethernet, HDMI, optiskt ljud och strömportar. Den långa rektangulära porten är avsedd för diagnostisk rapportering och finns inte i detaljhandelsenheten. Eftersom detta är en prototyp kan portlayouten enkelt förändras och den diagnostiska porten försvinner innebär att det kommer att finnas plats för ytterligare ett antal portar om Microsoft så väljer.

En port Xbox One-ägare kommer att märka saknas i serie X är en HDMI-ingång, som Microsoft inkluderade på nuvarande maskinvara för att möjliggöra anslutning av en HDMI-kompatibel kabel / satellitmottagare. Kommer den här hamnen att hamna i den sista serie X-butiken?

Båda sidorna av portarna är ventilerade och vi vet att det finns ytterligare ventilation på toppen av konsolen. Det är lugnande att se att Microsoft inte rör sig om kylningen på den här maskinen, särskilt med tanke på att detta främst är en låda för att pumpa ut 4K-bilder vid 60 bilder per sekund i timmar.

Relaterade Artiklar

Back to top button