Xbox Series S-konsol listad på Xbox Game Pass Ultimate Gratis provperiod

Den värst bevarade hemligheten i videospelindustrin i år har höjt huvudet igen idag. Microsofts egen Xbox Game Pass Ultimate-litteratur bekräftar att Xbox Series S är en riktig konsol trots att Microsoft fortsätter att inte prata om det.

Twitter-användaren Brendan (@BraviaryBrenden) twittrade två bilder av en ny Xbox One-kontroller som han köpte direkt från Microsoft. Det finns inget ovanligt med handkontrollen, men om du fokuserar på det andra skottet visar det Xbox Game Pass Ultimate 14-dagars gratis testkodblad. Den andra raden text under bilden på arket lyder: “Inkluderar Xbox Live Gold och obegränsad tillgång till över 100 högkvalitativa spel på Xbox Series X | S, Xbox One och Windows 10.”

Tweet

Så där har du det. En kontroller som skickas direkt från Microsoft innehåller bekräftelse på att Xbox Series S är riktig. Antingen det, eller någon har verkligen skruvat på att skriva ut texten till kodarket. I verkligheten verkar det som om kodark som är avsedda att hållas tillbaka för lanseringen av Series X i november har kommit in i kontrollboxar tidigt.

Det här är andra gången som en Xbox-controller har hänvisat till den förväntade budgetvänliga Series S-konsolen. Det första hände förra månaden när Series S-namnet trycktes på förpackningen för en serie X | S-controller som såldes på den första mobila marknadsplatsen OfferUp. Med två officiella Microsoft-produkter som bekräftar existensen av Series S måste Xbox-chefen Phil Spencer säkert reagera snart och besluta att äntligen avslöja vad Series S är exakt och hur mycket det kommer att kosta.

Relaterade Artiklar

Back to top button