Wild Heroic Tavern Brawl kommer ikväll – Hearthstone

En ny Tavern Brawl kommer att träffa Hearthstone på bara några timmar från och med nu, och återigen är det dags för den plånboksformade Heroic Brawl att göra sin avgörande dyra närvaro känd.

Sakerna är dock lite annorlunda den här gången.

Om du väljer att gaffla över antingen 1000 av dina hårt förvärvade guldmynt eller $ 9,99 i amerikansk valuta, har du möjlighet att bygga en Vild däck under hela detta evenemang. Det betyder att du kommer att ha tillgång till varje kort från hela Hearthstones historia, förutsatt att det naturligtvis finns i din samling


När du har betalat din entréavgift – och som med tidigare Heroic Brawls – låses du in i att använda ett enda däck under varje körning du gör. Liksom Arena är målet att uppnå maximalt tolv vinster, men om du förlorar totalt tre matcher kommer ditt försök till ära att ta slut.

Det finns dock ett stort incitament för att nå det vinnande taket. Vid tolv vinster får du 50 stycken Journey to Un’Goro-kortpaket, tillsammans med mer guld än du betalade för att komma in, mer än 1000 hantverkstammar och en handfull Golden Legendaries. Olika belöningsnivåer finns för olika nivåer av framgång, men det är den övre gränsen

Populära artiklar

Sanningen ska sägas att denna typ av slagsmål undviks förmodligen bäst om du inte är antingen väldigt, väldigt bra i spelet eller om du har djupa i spelet – eller verkliga – fickor. Massor av spelets mest kända streamers kommer dock att samla in action, och vi kommer att ge dig detaljer om alla de mest framgångsrika däcklistorna de väljer under den kommande veckan.

Relaterade Artiklar

Back to top button