Whispers of the Old Gods FAQ – Hearthstone

Blizzard har just tillkännagett den tredje expansionen för Hearthstone, som heter Whispers of the Old Gods. Det är en överraskande irriterande fras att skriva ut, och så går vi med förkortningen WOTOG för resten av den här artikeln, och kanske resten av tiden.

Om du precis har tagit upp den här spännande nyheten har du utan tvekan fått massor av frågor om vad det nya innehållet handlar om. Av den anledningen har vi sammanställt en komplett FAQ som vi tycker borde svara på nästan allt du kan tänka dig veta just nu.

Fråga i kommentarerna om det är något du är osäker på, så gör vi vårt bästa för att få dig snabbare.

Vad är temat för nästa expansion?

WOTOG är tema kring de äldsta enheterna i Warcraft-universum. Här är vad Blizzard har att säga om temat:

“Forntida ondska stiger, och ett fönster mot en alternativ verklighet har öppnats. Här har de gamla gudarnas grepp förstört Azeroth och kastat tavernan i galenskap i Hearthstones senaste expansion … Långt under Azeroths yta rör sig ett otroligt mörker som ger alla krogbesökare en smak av dess smittade styrka. “

Hur många kort kommer den nya expansionen att lägga till Hearthstone?

Det finns totalt 134 nya kort till spelet. Du hittar fyra av Warcraft’s Old Gods i uppsättningen: C’Thun, Y’Shaarj, Yogg-Saron och N’Zoth. Förvänta dig att ett antal av korten i WOTOG matar dessa fruktansvärda enheter med extra kraft.

Får vi några gratiskort eller kortlekar när nästa expansion kommer?

ja! Du får tre WOTOG-paket om du loggar in på spelet under ett specifikt kampanjfönster som ännu inte tillkännages. Du får också två bonuskort när du öppnar ditt allra första paket: C’Thun och hans tjänare Beckoner of Evil. Du kan se hur båda dessa kort interagerar med varandra nedan:


Hur kommer WOTOG att påverka arenan?

Precis som förra årets Grand Tournament-expansion kommer WOTOG-kort att läggas till i den totala Arena-kortpoolen vid lanseringen.

Du kommer också att kunna vinna WOTOG-kortpaket från dina arenakörningar, även om Blizzard ännu inte har bekräftat om du kommer att garanteras ett paket från den här nya expansionen – som vanligt – eller helt enkelt har en slumpmässig chans att få ett paket från den senaste uppsättningen (som saker för närvarande är).

Finns det en förbeställningsbonus för Whispers of the Old Gods?

Ja. Precis som den tidigare expansionen kommer du snart att kunna förbeställa ett paket med 50 paket till en reducerad pris på totalt 49,99 USD. Inte bara det, men du får också ett specialtema-kort tillbaka för att delta i denna kampanj.

När släpps det nya innehållet?

Det finns inget specifikt datum fastnat för lanseringen av nästa expansion, men Blizzard har bekräftat att det kommer någon gång i slutet av april / början av maj i år.

Finns det en trailer för tillkännagivanden jag kan titta på?

ja! Du kan se den stora avslöjande film för utvidgningen nedan – personligen tycker vi att den är den bästa hittills.

Relaterade Artiklar

Back to top button