WhatsApps senaste betaversion för Android visar en glimt av kommande funktioner

WhatsApp, kommande WhatsApp-funktioner, WhatsApp-sökning på webben, WhatsApp-lagringskontroll, WhatsApp-webbläsare i appen, WhatsApp försvinnande meddelanden, WhatsApp Multi-device support

WhatsApp ger nya funktioner nästan varannan dag för sina användare. Snart kommer WhatsApp att göra det lättare för användare att hantera utrymme på meddelandeplattformen. Enligt en ny rapport omformar WhatsApp avsnittet Lagringsanvändning med några nya användbara alternativ som gör att användare enkelt kan hantera lagring och ta bort eller ta bort oönskade filer som slumpmässiga vidarebefordrade meddelanden.

Medan meddelandeplattformen ännu inte avslöjar detaljer har WABetaInfo delat en skärmdump av den nydesignade lagringsdelen. Skärmdumpen visar att det nydesignade lagringsutrymmet visar utrymme som konsumeras av mediefiler som delas via WhatsApp, föreslagna rensningsalternativ som listar vidarebefordrade filer och stora filer.

Det nya lagringsutrymmet är under utveckling och bör rulla ut när det testats av beta-användare. Rapporten föreslår att den nydesignade versionen först kommer att nå Android-användare och senare iPhone-användare. Släppdatumet är fortfarande ett mysterium för tillfället.

Ny uppdatering ger nya funktioner

WhatsApp v2.20.198.11 betaversion för Android ger en rad nya funktioner som ny ringsignal för gruppsamtal, tweaks till animerade klistermärken. Den senaste betaversionen avslöjar också att WhatsApp arbetar med att förbättra användargränssnittet för samtal där knapparna flyttas nedåt från toppen.

Meddelandeplattformen släppte animerade klistermärken för några månader sedan. Med den nya betauppdateringen upptäcks WhatsApp som arbetar med att låta animerade klistermärken slinga åtminstone åtta gånger. Efter att funktionen testats i beta kommer stabila appanvändare att få den. Utgivningsdatumet för funktionen är ännu inte avslöjat.

Dessutom testar WhatsApp också ett nytt ringsignalalternativ för gruppsamtal där deltagare har utökats till åtta från fyra. För närvarande finns det inga ord om när funktionen kommer att släppas för alla användare, inklusive Android och iOS.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

WABetaInfo tillägger också att WhatsApp moderniserar användargränssnittet för samtal. Version 2.20.198.11 beta för Android föreslår att gränssnittet för nya samtal flyttar alla knappar till botten av skärmen. Skärmdumpen visar att den nedre skärmen i användargränssnittet innehåller fem alternativ: informationsknapp, ljud på / av-knapp, video på / av-knapp, meddelandeknapp, kameraknapp för att växla mellan fram och bak.

Meddelandeplattformen har ännu inte bekräftat när dessa funktioner kommer att släppas.

Relaterade Artiklar

Back to top button