WhatsApps nya uppdatering kan låta dig stänga av grupper permanent

WhatsApp-grupper, Punjab-bönder, chandigarh-nyheter, Punjab-nyheter, indiska expressnyheter WhatsApps långt ryktade stöd för flera enheter kan rulla ut med nästa uppdatering (Representational / Bloomberg)

WhatsApp arbetar enligt uppgift med en funktion som vi alla har saknat i meddelandeprogrammet för att befria oss från ständiga meddelanden om irriterande familj, högskolor och kontorsgrupper som inte berör oss. En “Mute Always” -funktion är i verk som ger dig möjlighet att stänga av en chatt eller en grupp permanent istället för att stänga av den varje gång i åtta timmar, en vecka eller ett år.

Vad du kan förvänta dig av nya uppdateringar

Enligt WhatsApp beta tracker WABetainfo kommer 2.20.197.3 uppdateringen att ersätta alternativet “ett år” med “Alltid” när du försöker stänga av en viss chatt eller en grupp. Efter att ha aktiverat den här funktionen kommer du att kunna ta emot och läsa meddelanden på dessa chattar eller grupper, men din smartphone kommer inte att surra varje gång det finns ett nytt meddelande.

Tillsammans med alternativet Stäng alltid av arbetar WhatsApp också på funktionen “Utgångna meddelanden”. Som namnet antyder kommer de “utgående meddelandena” att radera meddelandet automatiskt från båda sidor utan spår. För närvarande försöker WhatsApp förbättra ett avsnitt som hjälper användaren att hantera den här inställningen. Det är dock ännu inte klart om den här funktionen gör det till den faktiska uppdateringen ett tag.

Stöd för flera enheter har också upptäckts på betaversionen ett tag. Enligt rykten kan denna funktion på meddelandeplattformen kallas “Länkade enheter”. Totalt fyra enheter kan länkas till ett enda WhatsApp-konto. Ett nytt användargränssnitt håller på att passa den efterlängtade funktionen.

Nästa uppdatering kan också innehålla ett stort antal nya emojis. Så många som 138 emojis kan ses i den nya uppdateringen.

LÄS OCH | WhatsApp får äntligen stöd för Messenger Rooms: Hur man använder

Tidigare denna vecka kom “The Rooms” stöd till WhatsApp Web. Funktionen är ännu inte att göra det till Android och iOS. Detta var en del av WhatsApp Webs senaste version 2.2031.4

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button