WhatsApp-stöd för flera enheter kan snart bli verklighet

WhatsApp Web Dark Mode, WhatsApp Web Dark Theme, Hur aktiverar jag WhatsApp Web Dark Mode, WhatsApp Web, WhatsApp, WhatsApp Web tricks, WhatsApp Web tips, WhatsApp Web tips and tricks, WhatsApp Dark Mode, WhatsApp Dark Mode iPhone, WhatsApp Dark Mode Android

Den länge ryktade stora uppdateringen av den populära meddelandeplattformen WhatsApp kan snart bli verklighet. Enligt WABetainfo är stödet för flera enheter i slutskedet av testningen och har redan upptäckts i betaversionen av appen. Denna uppdatering låter sina användare använda ett enda WhatsApp-konto på upp till fyra enheter samtidigt.

För närvarande, om du använder WhatsApp Web på din bärbara eller stationära dator behöver du din primära smartphone för att vara ansluten till internet. Efter en stabil uppdatering kommer WhatsApp-användare att kunna köra appen oberoende även om smarttelefonen är avstängd. Enligt uppgift arbetar WhatsApp också med ett nytt användargränssnitt för WhatsApp Web som kommer att migrera chatthistorik från enheten och även stödja end-to-end-kryptering.

Webbplatsen delade också skärmdumpar av den nya funktionen där det finns ett alternativ att “Länka en ny enhet”. Det finns också ett växlingsalternativ som, om det är aktiverat, gör att alla dina länkade enheter kan fungera utan anslutning till din telefon. Eftersom funktionen fortfarande är i beta-scenen sa det också att “vissa funktioner är inte tillgängliga ännu”.

Å andra sidan har funktionen för flera enheter för närvarande blivit upptäckt endast för Android OS och inte iOS. Hittills finns det inget ord om när funktionen för flera enheter kommer att lanseras med ett kommande datum. Men det har rapporterats att det snart kommer att finnas tillgängligt för användare som är på WhatsApps offentliga betaprogram.

En annan funktion som kan komma till de kommande uppdateringarna är möjligheten att kunna ställa in olika bakgrundsbilder för enskilda chattar. Denna funktion sågs först på iOS och fungerar för närvarande för Android OS. Användarna kommer att kunna ställa in dessa bakgrundsbilder från deras fotogalleri / sparade foton eller ladda ner det från den officiella tapetapplikationen.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button