Western Digital lanserar sitt nya sortiment av avancerade SSD-enheter i Indien

Western Digital har meddelat sitt nya sortiment av solid-state-enheter för den indiska marknaden. Företaget sa att dess senaste SSD-enheter vänder sig till alla kategorier av konsumenter, vare sig det är en avancerad PC-spelare eller en första gången PC-användare. Företagets senaste produktportfölj inkluderar WD Black NVMe SSD, WD Blue SSD och WD Green SATA SSD.

WD Black SN750 NVMe SSD är utformad för att uppfylla avancerade krav. Baserat på Western Digital 64-lagers 3D NAND-teknik, erbjuder WD Black SN750 NVMe SSD upp till 2 TB kapacitet och är baserad på en ensidig M.2-formfaktor. Den levereras med en integrerad kylfläns för att bibehålla hastighet och optimal temperatur. SSD uppfyller kraven från avancerade spelare för att leverera bandbredder och klara de multitaskingkrav som krävs av processorkrävande datorer. Det riktar sig till spelare, videoredigerare och andra användare för att ta itu med flera utmaningar, såsom högsta prestanda och höga dataöverföringshastigheter för stora filstorlekar.

1TB-modellen är klassad för att leverera upp till 515000 slumpmässiga och 560000 slumpmässiga IOPS för att tillgodose kraven för flertrådstillämpningar och datatunga scenarier. Företaget förklarar att detta möjliggör hög respons när man får åtkomst till flera filer på olika platser och samtidigt sparar framsteg i spelet under spelet.

Det finns god tillväxt i högpresterande datorer som drivs av ökande intresse för spel. Western Digital WD Black och WD Blue SSD-baserade baserade på den senaste NVMe-tekniken erbjuder högsta prestanda för spelare och kreativa proffs. SSD-datorer ger en prestandaökning även i vardagliga datorbehov. WD Blue SSD-enheter levererar hög prestanda med effektiv strömförbrukning. Det är en perfekt lösning för kreativa proffs och innehållsskapare, ” sa Jagannathan Chelliah – chef för India Marketing, Western Digital.

WD Black SSD vänder sig till den avancerade PC-entusiasten, medan WD Blue SSD erbjuder avancerad prestanda för vanliga datorer. Alla modeller av WD Black SN750 NVMe SSD finns på Amazon Indien och över 1000 kanalpartner över hela landet.

Relaterade Artiklar

Back to top button