WD retar supersnabb 8TB bÀrbar SSD, nya speldrev

WD retar supersnabb 8TB bÀrbar SSD, nya speldrev

Lagringslösningar verkar inte sÄ spÀnnande pÄ ytan, men Western Digital visar pÄ CES ny teknik för proffs, spelare och vardagliga konsumenter, inklusive en som uppnÄr rekordhög prestanda.

CES 2020 Bug Art

SanDisk, som Western Digital driver, kommer att visa vĂ€rldens högsta kapacitet i solid-state-enhet med supersnabbt flashminne. 8TB SSD-prototypen innehĂ„ller SuperSpeed ​​USB 20Gbps-stöd, men ser identiskt ut med befintliga bĂ€rbara SSD-enheter, en anmĂ€rkningsvĂ€rd bedrift med tanke pĂ„ all teknik inuti.

8 TB SanDisk bÀrbar SSD-prototyp

Det ska tÄla vissa stötar och stötar pÄ grund av stötdÀmpare som omger större delen av ramen, och SanDisk har ett inbyggt band och separat karbinhake för att fÀsta enheten sÀkert pÄ nÀrliggande föremÄl som en ryggsÀck. Det handlar om bÀrbarhet och prestanda med denna SSD, som borde vara tillgÀnglig senare i Är.

HÄller med SanDisk, Western Digital meddelade ocksÄ Ultra Dual Drive Luxe. Det ser inte ut som mycket pÄ utsidan, men det hÀr tillbehöret har en USB-C-kontakt och en USB-A-port. Western Digital och SanDisk designade lagringslösningen i metall för att passa pÄ nyckelringar, och trots sin lilla storlek har Ultra Dual Drive Lux 1 TB intern lagring.

SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB-C

Priser och tillgÀnglighet Àr fortfarande inte bekrÀftade, men Ultra Dual Drive Luxe borde komma fram till slutet av första kvartalet.

Spelare bör under tiden ta en titt pÄ Western Digital senaste WD_Black SSD-enheter.

WD_Black P50

Western Digital kommer att visa upp fem lagringslösningar pĂ„ CES 2020-inriktningskonsolen och PC-spelare och WD_Black P50, som mĂ€rks videospelindustrins första SSD med ett SuperSpeed ​​USB 20Gbps-grĂ€nssnitt, verkar vara det mest innovativa. Den Ă€r tillgĂ€nglig nu frĂ„n $ 179 för 500 GB-modellen och kommer att fungera med Xbox One, PlayStation 4 och PC, sĂ€ger WD.

Dessutom har WD_Black P10 och D10 kan ocksÄ köpas idag. BÄda externa hÄrddiskar Àr gjorda exklusivt för Microsofts Xbox One, och Western Digital inkluderar en Xbox Game Pass Ultimate-testversion. Lagringskapaciteten pÄ WD_Black P10 varierar frÄn 1 TB till 5 TB, och D10 Àr fortfarande begrÀnsad till 12 TB.

SanDisk ibi

Under tiden, ibi Àr inte en helt ny produkt, men SanDisks fotohanteringsnav fick en information i Western Digital CES 2020-monter. Det fungerar som lokal lagring som fördubblas som molnlagring. AnvÀndare kan enkelt ta bilder och videoklipp nÀr de Àr i samma Wi-Fi-nÀtverk, eller sÄ kan de utnyttja Ibi pÄ lÄngt hÄll genom sin medföljande app. Med 1 TB intern lagring kan ibi lagra upp till 250 000 foton eller 100 timmars video. Den Àr tillgÀnglig för $ 129.