Washington toppar listan över stater med flest UFO-observationer per capita

Washington toppar listan över stater med flest UFO-observationer per capita

Om du letar efter tecken pÄ frÀmmande liv, gÄ till staten Washington.

Why Axis Bug

Enligt en ny analys av SatelliteInternet.com Àr Washington den stat med flest UFO-observationer per capita: För varje 100 000 personer i Washington har cirka 78 rapporterat att de har sett en UFO. Det fungerar till 5894 UFO-observationer i staten.

Montana kommer in pĂ„ nummer tvĂ„ för UFO-observationer, med cirka 77 observationer per 100.000 mĂ€nniskor, följt noga av Vermont. Alaska och sedan Maine avrundar de fem bĂ€sta “UFO-hotspotsna” i USA.

Why Axis anger med de flesta UFO-observationer

För att sammanstÀlla sin lista anvÀnde SatelliteInternet.com National UFO Reporting Centers onlinedatabas för att fÄ antalet UFO-observationer i varje stat och jÀmförde sedan dessa siffror med USA: s folkrÀkningsdata.

PÄ ren volym har fler UFO-observationer rapporterats i Kalifornien (13 559) Àn nÄgon annanstans i USA, men Golden State rankar nummer 22 per capita med 34 rapporter för varje 100 000 personer, enligt SatelliteInternet.com.

Vill du undvika utomjordingar? GÄ till Texas, staten med det minsta antalet UFO-incidenter per capita. UtlÀnningar föredrar tydligen inte Deep South: Louisiana, Georgia, Mississippi och Alabama ligger ocksÄ lÀngst ner pÄ listan.

Skeptisk för utomjordingar och ufor? SatelliteInternet.com sa att det har skett en “flod av UFO-nyheter” för sent som kan göra dig till troende.

“Detta inkluderar UFO-incidentrapporter frĂ„n marinpiloter och tidigare Pentagon-underrĂ€ttelsetjĂ€nstemĂ€n och frislĂ€ppande av klassificerad UFO-forskning frĂ„n NSA (National Security Agency),” skrev företaget.

Under tiden ökar NASA sin sökning efter frÀmmande liv med planer pÄ att skicka en kÀrnkraftsdriven drone för att utforska SaturnusmÄnen Titan, som forskare tror kan rymma organiskt liv.