WarnerMedias HBO Max lanseras 2020 och det ger “vänner”

Vi har äntligen ett namn för AT & T-ägda WarnerMedias nya aktör på den allt mer trånga videostreamingmarknaden: HBO Max kommer att lanseras under våren 2020 med “10 000 timmars premiuminnehåll.”

Prissättning har ännu inte tillkännagivits, men rapporterar att det blir något dyrare än den månatliga prenumerationskostnaden på 14,99 USD för HBO Now. Det kommer att sätta HBO Max i den dyraste änden av prenumerationen video-on-demand (SVOD). dyrare än Netflix $ 12,99 Standardplan och mer än dubbelt så mycket som $ 6,99 per månad för Disney +.

HBO Max-varumärket är ungefär lika kreativt som Apple TV + och Disney +, men båda tjänsterna liksom NBCUniversals kommande streaming-app kommer efter Netflix och Amazon med en kombination av original, djupa kataloger över befintligt innehåll och nya licensavtal för dina favorit-sitcoms . NBCUniversal tar av sig Netflix 2021, och WarnerMedia meddelade att HBO Max kommer att ha exklusiva rättigheter till att börja 2020. Netflix tar nyheterna bra.

Den där vi måste säga adjö.

Vi är ledsna att se vänner gå till Warners streamingtjänst i början av 2020 (i USA). Tack för minnena, gäng?

– Netflix USA (@netflix) 9 juli 2019

WarnerMedia betalar mycket för privilegiet, med Friends-affären som enligt uppgift kostar underhållningskonglomeratet 425 miljoner dollar i fem år. HBO Max hämtade också upp de exklusiva rättigheterna till och

När det gäller originalinnehåll tillkännagav WarnerMedia produktionsavtal med Reese Witherspoon på minst två filmer, liksom producenten Greg Bertlani, som kommer att producera fyra inledande unga vuxna filmer samt timlång thriller-serie med Kaley Cuocco i huvudrollen. HBO Max’s skiva av originalprogrammering inkluderar också:

från regissören Denis Villeneuve, som hjälper den stora budgetfilmen om Warner Bros en polisdramaserie med Ansel Elgort i huvudrollen, en 10-episods halvtimmes romantisk komediantologi-serie med Anna Kendrick i en postapokalyptisk begränsad serie regisserad av Hiro Murai en animerad serie baserad på originalfilmen

Naturligtvis är kronjuvelen till WarnerMedias streamingtjänst namnet; HBO Max kommer att ha HBO: s fullständiga innehållsbibliotek. Det kommer också att fungera som det exklusiva streaminghemmet för alla CW-framtidsshower framöver, inklusive och avknoppning. Tjänsten kommer också att kombinera innehåll från en rad andra AT & T- och Time Warner-ägda medieegenskaper, inklusive Adult Swim, Cartoon Network, Crunchyroll, CNN, DC Entertainment, TBS, TNT, TruTV, Turner Classic Movies och mer.

HBO Max kommer att gå med i ett trångt landskap av streamingtjänster som alla konkurrerar med Netflix, Amazon och Hulu om konsumenternas månatliga underhållningsdollar. Att lägga till Apple TV +, Disney +, NBCUniversals tjänst och HBO Max på marknaden kommer att sprida innehåll över fler tjänster, vilket tvingar konsumenter att välja sina egna personliga streamingbuntar baserat på original och licensierade program och filmer de bryr sig om.

Netflix har spenderat miljarder på att lagra sitt bibliotek med original för att förbereda sig för detta event under de senaste åren, men det finns ingen balans mellan det minskande värdepropositionen för streaminganvändare. Det kommer snart att finnas mer att titta på på fler platser än någonsin, men dagarna med att ha alla dina favoriter på ett ställe är officiellt över.

Läs vår berättelse om det strömmande industriella komplexet för ett djupare dyk i denna skiftande marknad och vad det betyder för konsumenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button