WarnerMedias HBO Max lanseras 2020 och det ger “vĂ€nner”

WarnerMedias HBO Max lanseras 2020 och det ger

Vi har Ă€ntligen ett namn för AT & T-Ă€gda WarnerMedias nya aktör pĂ„ den allt mer trĂ„nga videostreamingmarknaden: HBO Max kommer att lanseras under vĂ„ren 2020 med “10 000 timmars premiuminnehĂ„ll.”

PrissÀttning har Ànnu inte tillkÀnnagivits, men rapporterar att det blir nÄgot dyrare Àn den mÄnatliga prenumerationskostnaden pÄ 14,99 USD för HBO Now. Det kommer att sÀtta HBO Max i den dyraste Ànden av prenumerationen video-on-demand (SVOD). dyrare Àn Netflix $ 12,99 Standardplan och mer Àn dubbelt sÄ mycket som $ 6,99 per mÄnad för Disney +.

HBO Max-varumÀrket Àr ungefÀr lika kreativt som Apple TV + och Disney +, men bÄda tjÀnsterna liksom NBCUniversals kommande streaming-app kommer efter Netflix och Amazon med en kombination av original, djupa kataloger över befintligt innehÄll och nya licensavtal för dina favorit-sitcoms . NBCUniversal tar av sig Netflix 2021, och WarnerMedia meddelade att HBO Max kommer att ha exklusiva rÀttigheter till att börja 2020. Netflix tar nyheterna bra.

Den dÀr vi mÄste sÀga adjö.

Vi Àr ledsna att se vÀnner gÄ till Warners streamingtjÀnst i början av 2020 (i USA). Tack för minnena, gÀng?

– Netflix USA (@netflix) 9 juli 2019

WarnerMedia betalar mycket för privilegiet, med Friends-affÀren som enligt uppgift kostar underhÄllningskonglomeratet 425 miljoner dollar i fem Är. HBO Max hÀmtade ocksÄ upp de exklusiva rÀttigheterna till och

NĂ€r det gĂ€ller originalinnehĂ„ll tillkĂ€nnagav WarnerMedia produktionsavtal med Reese Witherspoon pĂ„ minst tvĂ„ filmer, liksom producenten Greg Bertlani, som kommer att producera fyra inledande unga vuxna filmer samt timlĂ„ng thriller-serie med Kaley Cuocco i huvudrollen. HBO Max’s skiva av originalprogrammering inkluderar ocksĂ„:

frÄn regissören Denis Villeneuve, som hjÀlper den stora budgetfilmen om Warner Bros en polisdramaserie med Ansel Elgort i huvudrollen, en 10-episods halvtimmes romantisk komediantologi-serie med Anna Kendrick i en postapokalyptisk begrÀnsad serie regisserad av Hiro Murai en animerad serie baserad pÄ originalfilmen

Naturligtvis Àr kronjuvelen till WarnerMedias streamingtjÀnst namnet; HBO Max kommer att ha HBO: s fullstÀndiga innehÄllsbibliotek. Det kommer ocksÄ att fungera som det exklusiva streaminghemmet för alla CW-framtidsshower framöver, inklusive och avknoppning. TjÀnsten kommer ocksÄ att kombinera innehÄll frÄn en rad andra AT & T- och Time Warner-Àgda medieegenskaper, inklusive Adult Swim, Cartoon Network, Crunchyroll, CNN, DC Entertainment, TBS, TNT, TruTV, Turner Classic Movies och mer.

HBO Max kommer att gÄ med i ett trÄngt landskap av streamingtjÀnster som alla konkurrerar med Netflix, Amazon och Hulu om konsumenternas mÄnatliga underhÄllningsdollar. Att lÀgga till Apple TV +, Disney +, NBCUniversals tjÀnst och HBO Max pÄ marknaden kommer att sprida innehÄll över fler tjÀnster, vilket tvingar konsumenter att vÀlja sina egna personliga streamingbuntar baserat pÄ original och licensierade program och filmer de bryr sig om.

Netflix har spenderat miljarder pÄ att lagra sitt bibliotek med original för att förbereda sig för detta event under de senaste Ären, men det finns ingen balans mellan det minskande vÀrdepropositionen för streaminganvÀndare. Det kommer snart att finnas mer att titta pÄ pÄ fler platser Àn nÄgonsin, men dagarna med att ha alla dina favoriter pÄ ett stÀlle Àr officiellt över.

LÀs vÄr berÀttelse om det strömmande industriella komplexet för ett djupare dyk i denna skiftande marknad och vad det betyder för konsumenterna.