Warlock däck – Hearthstone

Alla de bästa Warlock-däcken du kan spela på Standard- och Wild-stegen den här månaden, med alternativ för budgetspelare också!

Warlock-däck tenderar att presentera ett ganska unikt förslag för spelare genom att de ofta är byggda kring klassens ganska riskabla hjältekraft som offrar hälsan i utbyte mot ett extra kort i handen. Som ett resultat är det relativt snabba däck som Zoo, för att inte tala om långsammare däck som är beroende av stora händer och låg hälsa, som historiskt har dominerat här.

Ankomsten av Reno Jackson skakade dock upp saker betydligt för den här hjälten. Förmågan att omedelbart föryngra Warlock tillbaka till full hälsa efter att ha knackat på en fet hand verkar på ytan som det bästa från två världar, och det är – även om du måste komma ihåg att Reno-effekten bara faktiskt utlöses om du ‘ inga dubbla kort kvar i din kortlek.

Vad allt detta betyder är att Warlock-hjälten är i ganska bra form på både Standard och Wild Ladders just nu, även om vi hoppas på lite mer variation när nästa expansion landar. Det är också värt att notera här att Warlock är en stor hjälte för Hearthstone-nykomlingen att fokusera på, eftersom Zoo är en ständigt populär och konkurrenskraftig däckarketyp, och det tar inte för lång tid att samla alla nödvändiga kort heller.

Här är alltså alla Warlock-däcken som vi tycker att du ska ta till stegarna Standard och Wild om du vill vara riktigt konkurrenskraftig. Om du saknar kort, se till att du tittar på vår startdäcklista som du hittar längst ner på sidan.

Topp Warlock däck (Standard)

Här är en snabb titt på alla Warlock-däck som visar sig vara särskilt kraftfulla i det aktuella Hearthstone-metagamet. Vissa är särskilt starkare än andra, men ta dig tid att läsa igenom beskrivningarna innan du spenderar något av ditt hårt vunna guld eller tillverkar damm!

Renolock

Renolock-arketypen utnyttjar den extraordinära synergin mellan Warlocks Life Tap-hjältekraft och Reno Jacksons återställande krafter. Den här kräver en ganska god kunskap om det nuvarande metamålet för att vara effektivt, eftersom du behöver veta när du både ska hålla tillbaka ombord-clear och ta initiativet för att avsluta matchen.

Zoo Warlock

Zoo Warlock har varit ett av de mest genomgående konkurrenskraftiga däcken sedan lanseringen av Hearthstone, och det är en arketyp som aldrig verkar gå ur mode. Använd dina minions för att kontrollera det tidiga spelet, snöboll sedan ett hot som lämnar din motståndare hjälplös. Detta är ett utmärkt däck för nykomlingar att arbeta mot, eftersom det ger dig vägen till konkurrenskraftig stege-klättring på ganska kort tid. Observera att det är väldigt mycket den mindre konkurrenskraftiga kusinen till det andra däcket vi har markerat just nu!


Mer populära Hearthstone-guider:

Topp Warlock däck (vild)

Om du äger en särskilt biffig samling kort från hela Hearthstones många äventyr och utvidgningar, kanske du vill prova Wild-stegen för storlek. Här är de kort som vi tycker är starkast för det här formatet just nu.

Handlås

Wild Handlock kräver en stadig nerv när du trasslar bort i din hälsopool med Life Tap för att göta upp din hand. Detta ger i sin tur flera av dina mest kraftfulla kort, men det är mycket viktigt att du förstår när du är för nära döden för att hantera en eventuell kommande tur från din motståndare. Ett mycket roligt däck, men ett som inte är särskilt konkurrenskraftigt i skrivande stund.

Renolock

Se vår beskrivning av standardversionen för en översikt över hur denna däcksarketyp fungerar.

Zoo Warlock

Se vår beskrivning av standardversionen för en översikt över hur denna däcksarketyp fungerar.

Budget och gratis Warlock-däck

Det kan vara ganska tufft att börja i Hearthstone i detta skede av spelets liv. Zoo Warlock är ett ganska bra däck att börja arbeta mot från en kall start, och för att komma dit kanske du vill ge det här gratis däcket en chans. Vi hoppas kunna utöka denna del av vår Warlock-däckkollektion inom en snar framtid.

Relaterade Artiklar

Back to top button