VoiceBase lÀgger till textdata till sina Voice Analytics-erbjudanden

VoiceBase lÀgger till textdata till sina Voice Analytics-erbjudanden

Artificiell intelligens (AI) -driven talanalysleverantör VoiceBase meddelade idag vid Tableau Conference 2019 i Las Vegas, Nevada, att den kommer att lÀgga till en textanalyskomponent sin befintliga röst- / röstanalyslösning för att komplettera sin röststyrda insikt. VoiceBase-kunder kan nu ta in textdata frÄn chatt, e-post, meddelanden, sociala plattformar, forum och helpdesk-plattformar som ServiceNow, Salesforce och Zendesk, för att skapa en mer exakt bild av kundinteraktioner och kÀnslor.

VoiceBase Àr kÀnt för sina olika tekniker som integrerar automatisk tal-till-text och prediktiv talanalys som hjÀlper företag att fÄ kundinblick. TillÀgget av textanalys kan öka datamodellen exponentiellt, vilket ger ett företag en mer skarp bild av sina anvÀndare.

“Detta hjĂ€lper till med kĂ€nslor och kategorisering som flödar in i den viktigaste drivkraftsanalysen vi gör, som konkurrentnĂ€mnder, varumĂ€rkesnĂ€mnder och plockar ut kĂ€nslor”, sĂ€ger Jeff Huckaby, vice vd för marknadsföring och affĂ€rsutveckling pĂ„ VoiceBase.

Tidigare i Är samarbetade VoiceBase med datavisualiseringen och BI-programvaruleverantören Tableau. Genom att anvÀnda VoiceBases lösning kan callcenterljudinspelningar analyseras och sedan göras tillgÀngliga som en datakÀlla i ett anrikat textformat som Tableau Desktop kan anvÀnda för att leverera rikt visualiseringar. Med tillÀgget av Text Analytics kan sjÀlvbetjÀnings-BI-verktyget Tableau göra Ànnu mer exakta och exakta datavisualiseringar för att skapa en tydligare bild av kundanalys.

Ny tillgÄng till insikter

Kombinationen av röst- och textdata som visualiseras i detaljerade instrumentpaneler kan ge företag tillgÄng till insikter de helt enkelt inte hade tidigare. Dessa inkluderar anvÀndning av naturlig sprÄkbehandling (NLP) för att visa nyckelord och Àmnen som gör inspelat innehÄll upptÀckbart. MaskininlÀrning (ML) anvÀnds för att utöka talanalys och generera konversationsmÀtvÀrden, vilket resulterar i samtalsdrivrutiner och affÀrstrender. Denna information kan anvÀndas för att förbÀttra callcenter-interaktioner, effektivisera call-agent-skript och markera produkt- eller tjÀnsteomrÄden som kan anvÀnda förbÀttringar.

Huckaby sa att VoiceBase har testat funktionen internt. Företaget kommer att demonstrera det och andra produkter som tillkÀnnages vid Tableau Conference 2019, som hÄlls i Las Vegas 12-15 november 2019.

(Bildkredit: VoiceBase)

VoiceBase Enterprise Accelerator tillkÀnnages

Företaget tillkĂ€nnager ocksĂ„ VoiceBase Enterprise Accelerator. “Det Ă€r en tĂ€tt integrerad nyckelfĂ€rdig analysplattform som hjĂ€lper organisationer att distribuera tal och text i stor skala”, förklarade Huckaby. “Vi anvĂ€nder ett enkelt onlinegrĂ€nssnitt för att skapa krokar till datalager och börja flyta data frĂ„n vĂ„r JavaScript Object Notation (JSON) -utdata till kundens databas.”

VoiceBase Enterprise Accelerator skapar och underhÄller kontinuerligt ett snabbt och lÀttfrÄgat lager i företagets Azure SQL-, Redshift- eller Snowflake-instanser. Det tillhandahÄller ocksÄ en Ätföljande Tableau-serverwebbplats med en svit fÀrdiga att anpassa instrumentpaneler. Installera VoiceBase Enterprise Accelerator tar ungefÀr en timme.

Huckaby noterade att det att ta upp en liknande lösning som VoiceBase Enterprise Accelerator frĂ„n grunden kan ta mellan sex och nio mĂ„nader utan att testa. “VoiceBases lösning syftar till att hjĂ€lpa företag att komma snabbare,” sa han, “och lyssna aktivt och snabbt pĂ„ vad deras kunder sĂ€ger.”

VoiceBase Enterprise Accelerator spÄrar uppenbarligen analyser genom att bearbeta hinkar med kundens röst- och textdata snabbare. Detta ger företag snabbare tillgÄng till insikter och förbÀttrar deras reaktionstid för varumÀrkes- och sentimentanalys avsevÀrt.

Huckaby tillade att VoiceBase Enterprise Accelerator Àr en spelvÀxlare eftersom den erbjuder företag ny information och insikt för mer exakt och snabb analys. Integrationer med datalagringslösningar som Azure SQL, Redshift eller Snowflake-instanser gör att data kan integreras med befintliga databaser.

VoiceBase Enterprise Accelerator Àr planerad för en utgÄva i januari 2020 och prissÀttning för tjÀnsten kommer att meddelas nÀrmare lanseringsdatumet.

66% av USA-baserade företag som anvÀnder AI-appar för Business Intelligence 2018
(Bildkredit: Statista)

VoiceBase Online tillkÀnnages

Ett annat VoiceBase-tillkÀnnagivande handlar om ett program som kommer i januari 2020. Det heter VoiceBase Online och det Àr en fullt vÀrd SaaS-app (Software-as-a-Service) som Àr vÀrd för analysdatabaser med optimerade frÄgescheman, datatransformationer och front- avsluta visuell analys. Den drivs av Tableau.

De senaste tjÀnste- och produktmeddelandena frÄn VoiceBase resonerar med de vÀxande typerna av AI-applikationer som anvÀndes av amerikanska företag under 2018 (se Statista-diagram ovan), med röst, callcenter och chatbot, plus sociala medier och analyser som nÄgra av de vanligaste omrÄdena dÀr AI tillÀmpas.

“I en förĂ€nderlig analysvĂ€rld ber mĂ„nga kunder om sjĂ€lvbetjĂ€ning, men ett segment av kunder vill ocksĂ„ ha fullserviceanalys”, sĂ€ger Mark Langsfeld, produktchef för VoiceBase, i en pressmeddelande. “VoiceBase Online Ă€r ett fullt vĂ€rd, mycket skalbart och prisvĂ€rt alternativ för organisationer som uppskattar snabbhet att marknadsföra med sin röst- eller kundanalys.”

“Med VoiceBase Online gör kunderna inte det [need to] gör vad som helst, “sade Huckaby.” Vi fĂ„r deras samtalsinformation och deras textinformation. Vi justerar den informationen via vĂ„rt applikationsprogrammeringsgrĂ€nssnitt [API] för att ansluta den till vĂ„ra datalagerstrukturer. Vi har Tableau-visualiseringar byggda utöver det och andra funktionskortfunktioner. DĂ€rifrĂ„n kan vi aktivera prediktiva analysmodeller utöver den informationen. ”Huckaby tillade att VoiceBase genom sina erbjudanden kan hjĂ€lpa kunder oavsett var de befinner sig i deras analysresa.