Vodafone-Idea (Vi) lanserar Rs 351 förbetald dataplan, erbjuder 100 GB data

Den ommärkta versionen av Vodafone Idea, Vi introducerade bäst i kategorin förbetalda datapaket i Indien den 2 oktober. Under detta förbetalda paket får användaren 100 GB 4G-data för Rs 351. Det kommer att gälla i 56 dagar och till skillnad från de flesta paket har ingen daglig gräns för dataanvändning. Vi säger att det har lanserat detta datapaket med tanke på studenter, arbetare hemifrån, spelare etc.

”Det är vår ständiga strävan att skapa relevanta förslag för att tillgodose behoven hos de digitala konsumenterna i nuvarande tider. Post Covid världen har sett onlineaktiviteten öka med stormsteg – från videosamtal till onlineskolan till att titta på program / videor allt är online. Och nu när CRICKET-säsongen börjar, vill vi inte att våra kunder ska missa några åtgärder. Med 100 GB data @ bara Rs 351 i 56 dagar – utan DAGLIGA GRÄNSER på data – är vi övertygade om att Vi-kunder kan övervaka utan att behöva oroa sig för att deras kvoter är slut.

Tillsammans med det nya datapaketet tillkännagav Vi också lanseringen av GIGAnet och hävdade att Indiens största 4G-nätverk bygger på “många principer för 5G-arkitektur som hjälper till att leverera en överlägsen nätverksupplevelse”. Kort sagt, det förväntas öka hastigheterna som upplevs på telefonen när du tittar på en video på Youtube, Netflix, Disney + Hotstar, etc. eller när du ringer videosamtal på Zoom, Google Meet eller andra appar.

Nyligen har en rapport från ett Londonbaserat nätverksanalysföretag, OpenSignal avslöjade att Vi vann Upload Speed ​​Experience-utmärkelsen med en poäng på 3,5 Mbps, vilket överträffade Airtel med 0,7 Mbps.

På andra aspekter som videoupplevelse, spelupplevelse, Voice App-upplevelse, nedladdningsupplevelse rankades det som andra, strax efter Airtel. På 4G-tillgänglighet och 4G-täckningsupplevelse låg det efter Jio och Airtel.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button