Vivo Y50-smarttelefon för lansering i Indien den 10 juni

Vivo är redo att lansera sin nya Vivo Y50-smarttelefon i Indien den 10 juni. Telefonen kommer att vara den nyaste som går med i företagets ungdomliga Y-serieportfölj och kommer att erbjuda funktioner och specifikationer som de tror kommer att tilltala den nya generationen användare i prisklassen under 20k.

Mot det erbjuder Y50 en smart design samtidigt som den har matchande specifikationer. Framsidan domineras av en 6,53-tums IPS LCD-stanshål FHD + -skärm med ett bildförhållande på 20: 9. Enheten drivs med en Snapdragon 665-chipset och Adreno 610 GPU-kombination som fungerar i konjugering med 8 gig minne och 128 GB lagringsutrymme. Dessutom finns det en dedikerad microSD-kortplats för att ytterligare lägga till lagring.

För optik levereras Y50 med en fyrkamerainställning på baksidan som består av en 13 mp f / 2.2 primär skytt tillsammans med en 8 mp f / 2.2 ultra vidvinkelsensor. Sedan finns det två sensorer på 2 mp för djupmätning och makrofotografering. Framsidan får en 16 mp kamera för selfie-bilder.

Andra funktioner i den kommande Y50 inkluderar ett 5000 mAh batteri som stöder 15W snabb laddning. Telefonen kör Android 10-baserade Funtouch OS 10 och kommer med en fingeravtryckssensor på baksidan. Anslutningsalternativ med telefonen inkluderar 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, dubbelband Wi-Fi och GPS. Det finns en 3,5 mm hörlursplats samt en USB-C-port för laddning och dataöverföringsroller.

Telefonen har prissat Rs. 17 990 och kommer att finnas tillgängligt från Vivo India E-store, Amazon, Flipkart, Paytm, Tata CLiQ och över alla partnerbutiker. Färgalternativen inkluderar Iris Blue och Pearl White

Relaterade Artiklar

Back to top button