Vivo donerar personlig skyddsutrustning och desinfektionsmedel i krig mot Covid 19

Vivo förnyade sitt stöd mot kampen mot Covid 19-pandemin i Indien och donerade 15 000 PPE-kostymer samt 50 000 liter desinfektionsmedel för samma. Företaget sa att donationen till centralregeringen syftar till att hjälpa vårdpersonal och vårdgivare som är vid frontlinjen i detta krig mot koronavirus.

Tidigare hade smartphone-tillverkaren gjort ett liknande bidrag bestående av 9 lakhs-masker. De var avsedda att användas av brottsbekämpande myndigheter, kommunala företagspersonal samt olika andra statliga och statliga tjänstemän som skulle dra nytta av det.

Indien har hittills kunnat undvika en enorm spurt i Coronavirus-fall, med mer än 31 000 kända fall hittills. Det har mycket att göra med effektiva medel och metoder som antagits av staten och statliga tjänstemän som lyckades begränsa spridningen av viruset.

Men hotet är fortfarande stort och kampen mot koronavirus är långt ifrån över. Under omständigheterna kommer det nya partiet av PPE-kostymer och desinfektionsmedel utan tvekan att vara till stor hjälp för berörda myndigheter. Företaget släppte också en digital film – Heroes Who care – som uppskattning av den osjälviska tjänsten som tillhandahålls av landets läkare, sjuksköterskor och annan personal som obevekligt har utkämpat kampen mot den osynliga fienden.

Det är värt att nämna att Vivo nyligen har dömts till den näst största smarttelefonstillverkaren i Indien, vilket har släppt Samsung i processen som har förflyttats till den tredje platsen. Vivo har nu 19,9 procent marknadsandel i landet med Samsung som har 18,9 procent. Xiaomi fortsätter att ligga på toppen med 30,6 procent av marknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button