Vinn en nästa generations konsol på EGX

I år samarbetar speljättarna Square Enix, Gamer Network och Tornado Enery Drinks för att ge dig en fantastisk komposition för att fira speldemonstrationen av Just Cause 3 vid septemberens Eurogamer-utställning.

Just Cause 3 kommer att spelas först i Storbritannien och har redan fått fansen glada. Dessutom finns det över 1000 priser att vinna inklusive sex nästa generations konsoler. Vinnare kan välja mellan en PlayStation 4 eller en Xbox One. Det finns också 64 SuperEGX-pass och 1000 Tornado Energy Drink-fodral.

”Vi är mycket glada över att samarbeta med EGX och Just Cause 3 i år”, säger Sergey Stepanov, International Marketing Director, Global Functional Drinks AG. ”Två trovärdiga namn i spelbranschen, som gör det möjligt för oss att introducera TORNADO Energy för spelpubliken i Storbritannien, vilket driver deras spel, hunger att vinna och skada attityd”.

”Just Cause 3 är en perfekt partner för TORNADO Energy och EGX”, svarade Jon Brooke VP för Brand och European Marketing. ”Showen blir ett fantastiskt tillfälle att flyga, skjuta, köra och förstöra dig igenom så mycket av vår vackra 400 kvadratkilometer stora öppna värld som möjligt. Det kommer att vara ett utmärkt sätt att prova det som är det mest explosiva spelet 2015 ”.

För att komma in är det bara att gå till Tornado Energy och titta på trailern följt av en enkel fråga.

EGX hålls i Birminghams enorma NEC-center i år.

Relaterade Artiklar

Back to top button