Vill du streama ‘The Office’ nĂ€sta Ă„r? GĂ„ till ‘Peacock’

 Vill du streama 'The Office' nÀsta Är?  GÄ till 'Peacock'

Vi visste redan att det anlÀnde i april 2020, men NBCUniversals streamingtjÀnst har Àntligen ett namn och ett formidabelt bibliotek med original och licensierade favoriter.

Peacock kommer att lanseras med 15 000 timmar innehÄll, inklusive The Office, Parks & Recreation, och Äterupplivningar av flera gamla favoriter. FörvÀnta annonsstödda och prenumerationsnivÄer, men exakt prissÀttning har inte meddelats.

Toplining Peacocks original Àr en Battlestar Galactica-omstart frÄn och skaparen Sam Esmail, Äterupplivningar av och med originalbesÀttningsmedlemmar, och det Àr sÀkert en ambitiös sci-fi-anpassning av Aldous Huxleys klassiska roman med Alden Ehrenreich och Demi Moore. NBC doppar ocksÄ tillbaka i brunnen för en streaming-bara sÀsong av och en andra avknoppningsfilm av engÄngs USA-serien

NBC bankrullar ocksÄ ett antal andra manus och original utan original, inklusive en anpassning av den sanna brotts podcast med Alec Baldwin och Christian Slater, en ny komedi som heter Ed Helms och en annan med Rashida Jones och Jada Pinkett Smith.

PÄ den oskriptade fronten kommer det att finnas en dokumentserie frÄn Lorne Michaels, en avknoppning, en ny talkshow-serie med Jimmy Fallon i huvudrollen och en ny veckovis senkvÀllshow med Amber Ruffin.

Som med Disney +, lagrar NBCUniversal ocksÄ Peacock med ett stort bibliotek med program och filmer som det redan har rÀttigheter till: och bland mÄnga andra. AnvÀndare kommer ocksÄ att kunna strömma filmer, inklusive och mycket mer.

Leta efter mycket tÀckning av OS-sommaren 2020 ocksÄ.

NÀr Peacock lanseras 2020, troligtvis ungefÀr samma tid som HBO Max, kommer det att tÀvla om streaming av tittarnas mÄnatliga underhÄllningsbudgetar med Netflix, Prime Video, Hulu och CBS All Access, samt Disney + och Apple TV +, det senare av vilket Apple i princip ger bort gratis för att öka antalet abonnenter. Prisstrukturen liknar Hulu genom att kunderna kan vÀlja ett billigare paket med annonser eller gÄ reklamfritt för en premiumprenumeration, men NBC har inte Disneys fördel att kombinera sin app med andra tjÀnster.

Netflix kÀnner vÀrmen; det ponnierade för rÀttigheterna att börja 2021 i kölvattnet för att förlora mot Peacock, Friends to HBO Max och mÄnga andra licensierade sitcoms till sin mÀngd konkurrenter. Alla dessa tjÀnster sÀnker miljontals eller miljarder varje Är till skapandet av originalinnehÄll för att locka konsumenter att byta, men de flesta tittare kommer sannolikt att vÀlja nÄgra strömningsalternativ snarare Àn att knyta sig till streamingversionen av ett personligt kabelpaket.

NBC satsar pÄ att 90-talets nostalgi, klassiska sitcoms och nÄgra original med stora budgetar kommer att göra skillnad, men lÄt oss vÀnta och se hur mycket det kostar. Om inget annat sticker namnet definitivt ut.