Vill du spela Fortnite pÄ Xbox One? Koppla ur din Kinect

 Vill du spela Fortnite pÄ Xbox One?  Koppla ur din Kinect

Nya Xbox One-konsoler Àr inte lÀngre kompatibla med den perifera Kinect-rörelsesensorn, men om du Àger en Àldre modell och fortfarande har en Kinect ansluten kan det hÀnda att du spelar Fortnite lite svÄrt.

Som The Verge rapporterar hanterar Epic Games ett ganska bisarrt fel just nu vilket gör Fortnite instabil pÄ Xbox One (pÄ Amazon Canada). Som tweeten nedan förklarar verkar instabiliteten vara kopplad till att Kinect-kameran Àr ansluten till konsolen.

Vi har identifierat att Xbox One-spelare med en Kinect inkopplad kan stöta pÄ stabilitetsproblem nÀr du startar Fortnite.

Vi undersöker en lösning för det hÀr problemet, men spelare kan kringgÄ det under tiden genom att koppla bort Kinect.

– Fortnite (@FortniteGame) 1 augusti 2019

Den tillfĂ€lliga Ă„tgĂ€rden Ă€r lĂ€tt, och jag misstĂ€nker att de flesta Kinects fortfarande Ă€r anslutna till en Xbox One inte har anvĂ€nts pĂ„ lĂ€nge. Även om det blir den permanenta fixen ser jag inte mĂ„nga spelare klaga pĂ„ hur de inte kan anvĂ€nda sin Kinect lĂ€ngre.

Instabiliteten Ă€r frustrerande för Epic eftersom det precis slĂ€ppte sĂ€song 10-innehĂ„ll för Fortnite, kallat sĂ€song X, för att locka spelare att fortsĂ€tta spela. Det nya innehĂ„llet innehĂ„ller platser pĂ„ ön “en gĂ„ng trodde att de skulle gĂ„ förlorade”, ett nytt mech-fordon som heter BRUTE, och naturligtvis fĂ„r Season X Battle Pass dig över 100 exklusiva belöningar och uppdrag, som lĂ„ser upp belöningar genom att “slutföra en serie tematiska mĂ„l som kommer att skicka dig till Ă€ventyr över hela ön. “