Vill du köpa Mi Band 5? Här är allt du måste veta innan det

Xiaomi, Xiaomi Smarter Living 2021-evenemang, Mi Smarter Living 2021, Mi Band 5, Mi Watch Revolve, Mi Smart AI-högtalare, Mi Band 5 lanserades i Indien, Mi Watch Revolve lanserades i Indien, Mi Smart AI-högtalare lanserades i Indien, Mi Band 5-pris i Indien, Mi Watch Revolve-pris i Indien, Mi Smart AI-högtalarpris i Indien, Mi Band 5-specifikationer, Mi Watch Revolve-specifikationer, Mi Smart AI-högtalarspecifikationer

Xiaomi lanserade Mi Smart Band 5 i Indien till en prislapp på 2499 Rs. Tidigare i år i juni släppte det kinesiska varumärket Mi Smart Band 5 på sin hemmamarknad Kina medan det lanserades i Storbritannien och Europa en månad senare i juli. Förutom Mi Smart Band 5 lanserade företaget också den mycket efterlängtade Mi Watch Revolve och en ny Smart Speaker.

Mi-band är de bästsäljande smarta banden i landet, faktiskt är Xiaomi det bästsäljande varumärket i Indien för smarta fitnessband. Det nyligen lanserade Mi Smart Band 5 är efterträdaren till Mi Band 4 som lanserades i Indien förra året. Mi Band 5 kommer att säljas för första gången den 1 oktober kl 12.

Innan du köper Mi Smart Band 5, här är 10 saker du vet om det smarta fitnessbandet.

Visa

Smartbandets huvudhöjdpunkt är dess större 1,1-tums AMOLED-skärm med 126 × 294 pixelupplösning med levande färgskala. Den senaste Mi Band 5 levereras packad i 2,5D skyddande glaspanel mot repor och skador tillsammans med en knapptryckning.

Magnetisk laddning

Med ett 100 mAh batteri har Mi Band 5 en helt ny innovativ magnetisk laddningsförmåga. Detta skulle möjliggöra en problemfri laddning av bandet medan batteriet kan tända enheten så länge som 14 dagar.

Spårningsfunktioner inomhus

Mitt i pandemin med tanke på bristen på rörelse hos människor utanför, har Xiaomi introducerat träningsspårningsfunktioner inomhus som cykling inomhus, simning i poolen, hopprep, roddmaskin och yoga.

Sovspårning

Med en förbättrad sömnspårningsfunktion kommer Mi Band 5 nu att spåra dina sömnmönster och baserat på ögonrörelser, hjärtfrekvens och oregelbundna sömnmönster kan föreslå förbättringar vad gäller sömn.

Pulsspårning

Mi Band 5 pryder en förbättrad hjärtfrekvensfunktion med en tillgänglig spårning av puls hela dagen, manuell puls, vilopuls och hjärtfrekvenskurva.

Kvinnors hälsoövervakare

Den uppdaterade versionen kommer med kvinnlig menstruationscykel spårning, andningsspårning tillsammans med stressövervakning och ett nytt vitalitetsindex.

Personal Activity Intelligence (PAI)

Med en ledtråd från flera andra bärbara datorer har Xiaomi introducerat vitalitetsindex för en detaljerad hälsospårning på grundval av fysiska aktiviteter och hjärtfrekvens från 1 till 1000 på daglig basis.

Relaterade Artiklar

Back to top button