Vilken verklighetsshow Àr populÀr i din stat?

Vilken verklighetsshow Àr populÀr i din stat?

Verklighetsshower Àr gjorda för att hjÀlpa oss att undkomma vÄr egen verklighet, och de Àr dÀrför stÀndigt populÀra. Exakt vad som betraktas som underhÄllning har dock svagheter, och vissa av dem Àr geografiska. Empire Today (företaget som har en tecknad filmgolv frÄn Stan Lee doppelganger) har satt ihop de mest efterfrÄgade realitetsprogrammen av staten.

Why Axis Bug

Du kan förvÀnta dig att Kardashians ska karpet landstinget, men de Àr toppar i endast den minsta staten, Rhode Island. finns i mÄnga hem i USA, med de flesta stater som föredrar sina lokala franchises (för kalifornier, för georgier och för texaner). Men New York-bor som bor pÄ en lÀskig ö vill hellre titta pÄ nÄgon annanstans, nÀmligen.

Cirkling av landets vatten Àr, som Àr den mest populÀra reality-showen genom sökning, som visas i resultaten för sex stater. och har övervÀgande fans i fem respektive fyra stater.

De som vill komma Ät verkligheten nÀr som helst bör övervÀga Hulus streamingtjÀnst. Den Àr vÀrd för de fem bÀsta showerna pÄ listan (,,,, och), liksom en majoritet av resten. För originalsÀkerhetsprogram kan du inte hitta nÄgon annanstans, Netflix erbjuder,, flera versioner av och det nya helvetet som Àr dÀr en lÀgenhetsbyggare kommunicerar och manipulerar varandra via en röststyrd social medieplattform.

varför axeldiagram verklighet visar 2