Vilken flygplats har snabbast Wi-Fi?

Vilken flygplats har snabbast Wi-Fi?

Helst anlĂ€nder du till flygplatsen med tillrĂ€ckligt med tid för att komma igenom sĂ€kerheten, plocka upp nĂ„got att lĂ€sa, ta en liten bit mat och gĂ„ ombord pĂ„ din flygning i tid. Det Ă€r dock sĂ€llan sĂ„ det spelar ut. ResenĂ€rer lĂ€mnas ofta för att tappa och uppta sin tid med smartphones – som kan gĂ„ smĂ€rtsamt lĂ„ngsamt pĂ„ flygplatsens Wi-Fi.

Why Axis Bug

Speedtest (som Àgs av PCMags moderbolag J2 Global) planerade att hitta nÄgra ljuspunkter genom att leta efter det snabbaste Wi-Fi pÄ 51 flygplatser i USA och Kanada. Vinnaren Àr verkligen en ljuspunkt, för det Àr Honolulus Daniel K. Inouye International Airport, som hade en nedladdningshastighet pÄ 145,12 Mbps. Chicago Midway International Airport kom pÄ andra plats med en nedladdningshastighet pÄ 105,51 Mbps. De tvÄ fördrev den tidigare listade Sea-Tac Airport, som sjönk 4,4 procent för att komma pÄ tredje plats med en nedladdningshastighet pÄ 98,66 Mbps.

Uppladdningshastigheten följde i allmÀnhet mönstret för nedladdningshastigheter med ett undantag: Dallas / Fort Worth International Airport hade en nedladdningshastighet pÄ bara 54,57 Mbps men skröt med den snabbaste uppladdningshastigheten pÄ 203,50 Mbps.

Inga kanadensiska flygplatser placeras i topp 10, men nÀrmast var Calgary International Airport, som kom pÄ 17: e med en nedladdningshastighet pÄ 69,22 Mbps.

Ibland fÄr du vad du betalar för. Alla ovanstÄende Wi-Fi-hastigheter Àr för gratis flygplats-Wi-Fi. De med fördelen med tillgÄng till lounger kan fÄ högre hastigheter. PÄ George Bush Intercontinental Airport Àr skillnaden mellan standard flygplats-Wi-Fi och United Club Wi-Fi en uppgÄng pÄ 1117,8 procent i hastighet. Fortfarande, vid 26 av de testade flygplatserna var det gratis alternativet ocksÄ det snabbaste.

Även om Wi-Fi Ă€r snabbt betyder det inte att det Ă€r sĂ€kert. Du bör fortfarande se till att du Ă€r sĂ€ker: LĂ€s PCMags bĂ€sta tips för att anvĂ€nda offentligt Wi-Fi sĂ€kert.