Vilka tekniska produkter köper vi den hÀr svarta fredagen?

Vilka tekniska produkter köper vi den hÀr svarta fredagen?

Semestershoppingperioden kommer snabbt upp. NĂ„gra av oss kanske redan har börjat, men det börjar verkligen med hĂ€mnd pĂ„ Black Friday, den ökĂ€nda dagen efter Thanksgiving, nĂ€r Ă„terförsĂ€ljare erbjuder fantastiska erbjudanden pĂ„ nĂ€stan allt – inklusive konsumenttekniska produkter, de saker PCMag granskar hela Ă„ret.

Why Axis Bug

Vi var (naturligtvis) nyfikna pÄ vilka tekniska gÄvor shoppare funderade pÄ att köpa i Är. SÄ vi frÄgade 1000 personer vad de ville köpa denna fredag.

35-procenten av de tillfrĂ„gade, den bĂ€sta teknologiprodukten som ska handlas, visar sig vara en TV. Och den goda nyheten Ă€r att du inte behöver slĂ€ppa 1 000 $ eller mer för att fĂ„ en, Ă€ven innan försĂ€ljningen börjar: En av de bĂ€sta TV-linjerna vi testat nyligen Ă€r Vizio M507-G1, som börjar pĂ„ bara 399,99 $. Eller om du Ă€lskar din presentmottagare och har dollar att brĂ€nna, finns det LG Signature OLED88Z9PUA – en utmĂ€rkt 8K-TV som ger dig 29997,99 USD.

NĂ€sta pĂ„ inköpslistan Ă€r smarttelefonen eller surfplattan, 23 procent av de tillfrĂ„gade. TjugotvĂ„ procent vill hitta en stationĂ€r eller bĂ€rbar dator och 19 procent kommer att leta efter en smart hemapparat. Och slutligen kommer 18 procent att handla för ett smartwatch eller ett fitnessband – bunden med ytterligare 18 procent som letar efter en spelanordning.

Hur Àr det med alla dessa Black Friday-shoppares önskelistor? I en anmÀrkningsvÀrd show av konsistens Àr TV-apparater ocksÄ den bÀsta gÄvan som 27 procent eftertraktar för sig sjÀlva i Är. BÀrbara datorer följer med 17 procent; sedan smartklockor, smartphones, surfplattor och spelanordningar.