Vilka nya iPhone-funktioner Àr mest lockande för köpare?

Vilka nya iPhone-funktioner Àr mest lockande för köpare?

De tre senaste Apple-iPhonerna anlÀnder i fredags. Det finns gott om övervÀganden nÀr man vÀljer mellan iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Men vissa funktioner Àr utmÀrkta.

Why Axis Bug

PCMag undersökte lÀsarna för att ta reda pÄ vad som mest upphetsade dem om de nya telefonerna. Med tanke pÄ hur mycket anvÀndning vÄra smartphones fÄr under dagen Àr det inte en överraskning att lÀngre batteritid var favoritfunktionen, pÄ 39 procent. IPhone 11 fÄr en timmes batteritid över sin föregÄngare, iPhone XR; iPhone 11 Pro har fyra timmar mer Àn iPhone XS; och iPhone 11 Pro Max fÄr fem timmar mer Àn iPhone XS Max.

En av de största uppgraderingarna i Är Àr iPhone-kamerorna. Det Àr faktiskt kameror flertalet. IPhone 11 har tvÄ kameror pÄ baksidan, dubbla 12MP ultrabreda och breda kameror, med en 12MP framÄtvÀnd kamera. IPhone 11 Pro och Pro Max har vardera tre 12MP-kameror pÄ baksidan: en primÀr vidvinkelobjektiv, ultravidvinkelobjektiv med ett 120-graders synfÀlt och ett slags-men-inte-riktigt- teleobjektiv med 2x optisk zoom in och ut samt 10x digital zoom. Den framÄtvÀnda kameran Àr ocksÄ 12MP. Telefonerna har ocksÄ nattlÀge, som lÄter anvÀndare fotografera i svagt ljus. Dessa specifikationer och funktioner vÀdjade till 27 procent av respondenterna.

En annan tilltalande inkludering med iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max: Apple levererar en 18 W-nÀtadapter i lÄdan, som tilltalade 13 procent av vÄra respondenter.

Apples evenemang brukade framtrÀdande ha iPod, tillsammans med en reklam för den som var lika ljus som sjÀlva enheten. I Är kom fÀrgen frÄn iPhone 11, som finns i sex olika: lila, gul, grön, svart, vit och röd. Till och med Pro-versionerna fick lite extra fÀrg med ett midnattsgrönt alternativ till det vanliga guld, silver och rymdgrÄ. De nya fÀrgerna svÀngde 9 procent av dem som svarade pÄ undersökningen.

En funktion saknades dock i uppstĂ€llningen: stöd för 5G. Apple har sina skĂ€l för att inte slĂ€ppa 5G-kompatibla telefoner den hĂ€r rundan, och de flesta respondenter var okej med det: 73 procent sa att de inte skulle övervĂ€ga att byta till en Android-telefon Ă€ven om Apple “inte integrerar 5G-support snart.”

varför axeldiagram iphone 5g