Vilka nya iPhone-funktioner är mest lockande för köpare?

De tre senaste Apple-iPhonerna anländer i fredags. Det finns gott om överväganden när man väljer mellan iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Men vissa funktioner är utmärkta.

Why Axis Bug

PCMag undersökte läsarna för att ta reda på vad som mest upphetsade dem om de nya telefonerna. Med tanke på hur mycket användning våra smartphones får under dagen är det inte en överraskning att längre batteritid var favoritfunktionen, på 39 procent. IPhone 11 får en timmes batteritid över sin föregångare, iPhone XR; iPhone 11 Pro har fyra timmar mer än iPhone XS; och iPhone 11 Pro Max får fem timmar mer än iPhone XS Max.

En av de största uppgraderingarna i år är iPhone-kamerorna. Det är faktiskt kameror flertalet. IPhone 11 har två kameror på baksidan, dubbla 12MP ultrabreda och breda kameror, med en 12MP framåtvänd kamera. IPhone 11 Pro och Pro Max har vardera tre 12MP-kameror på baksidan: en primär vidvinkelobjektiv, ultravidvinkelobjektiv med ett 120-graders synfält och ett slags-men-inte-riktigt- teleobjektiv med 2x optisk zoom in och ut samt 10x digital zoom. Den framåtvända kameran är också 12MP. Telefonerna har också nattläge, som låter användare fotografera i svagt ljus. Dessa specifikationer och funktioner vädjade till 27 procent av respondenterna.

En annan tilltalande inkludering med iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max: Apple levererar en 18 W-nätadapter i lådan, som tilltalade 13 procent av våra respondenter.

Apples evenemang brukade framträdande ha iPod, tillsammans med en reklam för den som var lika ljus som själva enheten. I år kom färgen från iPhone 11, som finns i sex olika: lila, gul, grön, svart, vit och röd. Till och med Pro-versionerna fick lite extra färg med ett midnattsgrönt alternativ till det vanliga guld, silver och rymdgrå. De nya färgerna svängde 9 procent av dem som svarade på undersökningen.

En funktion saknades dock i uppställningen: stöd för 5G. Apple har sina skäl för att inte släppa 5G-kompatibla telefoner den här rundan, och de flesta respondenter var okej med det: 73 procent sa att de inte skulle överväga att byta till en Android-telefon även om Apple “inte integrerar 5G-support snart.”

varför axeldiagram iphone 5g

Relaterade Artiklar

Back to top button