Vilda förpackningar finns nu att köpa online – Hearthstone

Den här nyheten gick förbi när den bröt sent i går kväll, men om du vill komma in i Hearthstones Wild-format – men inte har en stor samling historiska kort – kan du nu köpa kortpaket för de utvidgningar och äventyr som har sedan roterats ur standardformatet.

Observera att du bara kan köpa dessa däck via Blizzards webbutik just nu, vilket innebär att du inte kan köpa dem med dina guldreserver i spelet. Istället måste du ponnera upp $ 2,99 per kortpaket från The Grand Tournament and Goblins vs Gnomes-kortuppsättningar.

Blackrock Mountain, Curse of Naxxramas och League of Explorers Adventures kan också köpas för 24,99 USD vardera. Dessa dyrare buntar innehåller Hearthstones historiska enspelarinnehåll, som alla ger en komplett uppsättning med cirka 30 kort om du kan klara alla utmaningar som erbjuds.

Våra mest populära artiklar:

För de som inte känner till Wild-formatet låter det dig skapa hantverk med alla kort från eventuella utvidgningar och äventyr som någonsin har släppts för spelet. Detta står i kontrast till standardformatet, där du är begränsad till att använda uppsättningar som släppts inom specifika tvåårsfönster. Detta hjälper till att förhindra kortkrav från att komma ur kontroll när gamla och nya spelare försöker hålla jämna steg med den konkurrensutsatta scenen.

Hearthstones sjätte expansion – Knights of the Frozen Throne – bör lanseras under de närmaste veckorna och kommer att lägga till ytterligare 135 kort i den växande Hearthstone-katalogen! Håll koll på hemsidan för att alla senaste expansioner avslöjar när de händer.

Relaterade Artiklar

Back to top button