Video Highlight – Förklädd Toast träffar Legend med ett F2P Deck – Hearthstone

Heathstone-streamer Disguised Toast har precis släppt en ny YouTube-video som på ett snyggt sätt sammanfattar hans upplevelse av att nå Legend med ett gratis att spela däck.

Till skillnad från andra streamers som har försökt och uppnått samma prestation bestämde han sig för att göra upplevelsen så nära den som den genomsnittliga spelaren avfyrade ett nytt konto.

Följaktligen var reglerna ganska enkla:

Han kunde inte disenchanta bra kort han öppnade, bara för att bygga ett optimerat kortlek. Endast kort som verkligen inte ser något spel i tävling kan avskaffas. Han genomförde inga arenakörningar för att öka sin startkortsamling.

Midrange Hunter visade sig vara den vinnande kortets arketyp, byggd eftersom den nästan helt är runt vanliga kort. Det största undantaget här är Savannah Highmane.

Med en vinstnivå på 79% behövde Toast bara totalt 42 matcher för att klättra hela vägen från rang 25 till rang 10.

Men varför sluta där? Med win-streak-systemet fortfarande till förmån slutförde han ytterligare 42 matcher för att nå Rank 5.

Slutligen, efter ytterligare 105 spel – och totalt 11 timmar – slog han Legend rank, vilket bevisade att det fortfarande kan uppnås med även de mest restriktiva startvillkoren. Uppenbarligen finns det ingen att komma bort från fördelen med erfarenhet med spelet, men det är ändå en imponerande bedrift.

Här är hela videon:

Det är väl värt att titta på det hela, eftersom det inte bara finns några bra tips för att spela däck där inne, men det finns också några ganska roliga stunder där inne (nästan) missade dödlig skada!

Har du någonsin provat en gratis att klättra till Legend själv? Låt oss veta hur det fungerade för dig i kommentarerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button