Vi kommer att se fjärde generationens Apple Watch på hösten. De kommer att vara olika

äpple klockaFOTO: Pexels

Analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities, känd för att på ett tillförlitligt sätt rapportera om Apples avtäckta enheter, har gett allmänheten intressanta detaljer om fjärde generationen av Apple Watch.

Analytiker Ming-Chi Kuo han informerade också mycket exakt om iPhone X vid en tidpunkt då dess officiella presentation fortfarande var under förberedelse. Förra året sålde Apple fler klockor än traditionella schweiziska klockföretag tillsammans.

Därför förväntas och övervakas den fjärde generationen av smarta klockor från Apple Watch. Enligt analytikern kommer det att bli mer betydande förändringar i fjärde generationen. Det pratas till och med om en ny design. Den nya designen som presenteras av Apple kanske inte är så ny.

Det är betydelsefullt att fjärde generationens Apple Watch får en större skärm, som kommer att öka med cirka 15 procent jämfört med den nuvarande. Det räknar också med ett större batteri, vilket förlänger den annars obetydliga uthålligheten per laddning.

äpple klockaFOTO: Pexels

Den förbättrade funktionaliteten hos klockan kommer att fokusera ännu mer på hälsoövervakning, medan man talar om en sensor för kontinuerlig övervakning av hjärtets elektriska aktivitet, vilket skulle avslöja associerade hälsoproblem.

Att övervaka blodsockernivån är också intressant. Denna teknik är dock mer komplicerad och vi kommer förmodligen inte att se den på klockan i år ännu. Officiell föreställning? Hittills är det höst.

När det gäller den stora utvecklarkonferensen WWDC 2018, Planerade Apple det den 4 juni 2018. På konferensen presenterar Apple en ny version av iOS 12 och andra nyheter. Se detaljer HÄR.

Relaterade Artiklar

Back to top button