Vi kommer att se den första smarttelefonen med en fingeravtryckssensor under skÀrmen pÄ nÄgra veckor!

Vi kommer att se den första smarttelefonen med en fingeravtryckssensor under skÀrmen pÄ nÄgra veckor!

Det faktum att Äret 2018 kommer att ge flera nya avancerade modeller utan fysiskt synlig biometrisk sÀkerhet har varit tydligt under ganska lÄng tid. Hittills var det dock inte klart nÀr sensorerna under bildskÀrmspanelerna skulle översvÀmma marknaden.

Som skottbanan skriver GSMArena, tillverkare Synaptics under de senaste dagarna kom han faktiskt med information enligt vilken de inte kommer att fÄ oss att vÀnta lÀnge. Allt tyder pÄ att de första smartphonesna med sÄdan teknisk bekvÀmlighet kommer att se dagens ljus under det kommande CES 2018-evenemanget, det vill sÀga om nÄgra veckor!

Clear ID FS9500-sensorn frÄn Synaptics, som ges till flera avancerade smartphones

webb AndroidPortal nĂ€mner att en av dem troligen kommer att vara det förvĂ€ntade flaggskeppet Samsung Galaxy S9. Även om det Ă€r vanligt att presentera det i slutet av februari och början av mars, det vill sĂ€ga nĂ€r en annan av de stora tekniska evenemangen öppnar i Barcelona, ​​Spanien – MWC 2018, borde detta Ă„r vara lite annorlunda.

Den hÀr gÄngen spelar ett mycket tidigare datum in, som vi har vant oss de senaste Ären. Den enda frÄgan Àr vilken form och pÄ vilket djup Samsung tÀnker visa oss.

Sony, Xiaomi och LG

Under CES konsumentelektronikshow i januari kan man förvÀnta sig en avancerad innovation med Android-operativsystemet frÄn bÄde den japanska pionjÀren Sony och den sydkoreanska jÀtten LG. Men med tanke pÄ förra Ärets prestanda kan den nya smarttelefonen med en fingeravtryckssensor direkt under skÀrmen ocksÄ visa HTC, Xiaomi eller en sÄdan Huawei.

Fingeravtryckssensorer under helskÀrmsskÀrmar kommer att bli en riktig sak 2018 https://t.co/errQXYB2Hn pic.twitter.com/XefBk7zEXf

– The Verge (@verge) 13 december 2017