Verizons Stream TV kan inte streama Netflix

Att starta en ny streaming-enhet 2019 kräver att du kryssar i några rutor om du vill att konsumenter ska köpa den. Överst på listan är stöd för alla större streamingtjänster, en funktion som Verizon verkar ha förbisett för sin nya Stream TV-enhet.

Som 9To5Google rapporter lanserade Verizon just sin Verizon Stream TV. Den lilla svarta lådan är gratis om du är Verizon 5G Home-prenumerant, men om du vill ha mer än en kostar varje extra låda 69,99 dollar. I gengäld erbjuder Verizon 4K-streaming och tillgång till Google Assistant.

Det finns ett frågetecken över varför du skulle spendera $ 70 på den här enheten när annan 4K-strömningshårdvara kan hämtas för mycket mindre. Ett bra exempel är Roku Premiere, som kostar $ 40. Men den riktiga kickern för alla som ansluter Stream TV är en fullständig brist på stöd för Netflix.

Det är oklart varför Stream TV inte tillåter åtkomst till Netflix. Det är faktiskt en Android TV-enhet med inbyggd Chromecast, tillgång till “lämpliga appar från Google Play Store” och Yahoo-appar kommer förinstallerade. Du kan komma åt YouTube TV (Verizon inkluderar en gratis månad), MLB TV, HBO, STARZ och Disney +. Så även om du inte kommer att lämna utan mycket innehåll att titta på, kommer avsaknaden av Netflix säkert att sätta många konsumenter på att använda Stream TV, även om de får en gratis.

Eftersom Stream TV kan komma åt Play Store verkar det troligt att du helt enkelt kan ladda ner Netflix-appen för Android och få tillgång på det sättet. Verizon tillåter dock inte åtkomst till appen och Stream TV är förmodligen inte certifierad av Netflix som en enhet som stöds. Det kan vara möjligt att kringgå sådana begränsningar, men vi borde verkligen inte behöva. Förhoppningsvis inser Verizon att Netflix-support är viktigt och lägger till det inom en snar framtid.

Relaterade Artiklar

Back to top button