Verizon erbjuder kunder 12 månader Disney + gratis

Goda nyheter för Verizon-kunder: Du kommer att få tillgång till Disneys kommande streamingtjänst, Disney +, gratis de närmaste 12 månaderna.

Förmånen gäller kunder på Verizons trådlösa 4G och 5G obegränsade planer eller företagets Fios Home Internet och 5G Home Internet-tjänster. Företaget kommer att börja aktivera de gratis prenumerationerna den 12 november när Disney + lanseras.

Affären är exklusiv med Verizon, så förvänta dig inte att den kommer till andra trådlösa operatörer. Men företaget erbjuder fördelarna till nya kunder som ett sätt att locka dem att byta till Verizons mobil- och bredbandsplaner.

“Att ge Verizon-kunder ett oöverträffat erbjudande och tillgång till Disney + på den valbara plattformen är ännu ett exempel på vårt åtagande att tillhandahålla det bästa premiuminnehållet som finns tillgängligt genom viktiga partnerskap på uppdrag av våra kunder”, säger Verizons VD Han Vestberg i dagens tillkännagivande.

Finansiell information om affären släpptes inte. Men partnerskapet innebär att Disneys nya streamingtjänst omedelbart kommer att lanseras till en stor kundbas. Cirka 50 miljoner Verizon-kunder kommer att vara berättigade till förmånen, berättade transportören Variety.

Verizon-kunder kommer att kunna installera Disney + -spelaren på smartphone / surfplattor, strömmande mediaspelare som en Roku, spelkonsoler och smarta TV-apparater. När den 12-månaders kostnadsfria prenumerationen upphör måste kunderna betala den vanliga avgiften på 6,99 USD per månad (eller 69,99 USD per år) för en Disney + -prenumeration.

Disneys nya streamingtjänst ger dig tillgång till företagets omfattande katalog med filmer och TV-serier, som inkluderar Star Wars-serien, Marvel-seriefilmer och filmer från Pixar. Kunder som inte finns på Verizon kan förbeställa tjänsten nu från Disneys webbplats.

Relaterade Artiklar

Back to top button