Ventilen slutade med Ă„ngkontroller och Ă„terbetalar order

Ventilen slutade med Ă„ngkontroller och Ă„terbetalar order

NÀr Valve lanserade Steam Autumn Sale förra veckan var Steam Controller en av de bÀsta erbjudandena med 90 procent rabatt. Priset till bara $ 5 bestÀllde spelarna det i sina grupper, men det finns ett problem. Ventil tillverkar inte Ängkontrollen lÀngre och den sÄlde fler enheter Àn det fanns i lager.

Som VG24 / 7 rapporterar rapporterar vissa Steam-kunder att deras bestÀllningar har annullerats och Äterbetalningar redan har utfÀrdats. Ingen förklaring gavs initialt, men ett Steam Support-meddelande har sedan dykt upp som klargör situationen.

Den lyder: “Under vĂ„r senaste försĂ€ljning tog vi felaktigt fler bestĂ€llningar för Steam Controller Ă€n vi kunde fullfölja. Eftersom vi inte lĂ€ngre producerar den hĂ€r produkten kan vi inte skicka en Steam Controller till dig och har Ă„terbetalat ditt köp.” Meddelandet avslutas med att sĂ€ga “Vi ber om ursĂ€kt för förvirringen och besvĂ€ret.”

Medan det Àr irriterande för dem som förlorade, Äterbetalar Ätminstone Valve snabbt pengarna tillbaka till sina konton. Det finns mÄnga val dÀr ute för PC-spelkontroller, men ingen av dem kostar visserligen bara $ 5. Om du Àger en av de senaste spelkonsolerna har du redan en controller perfekt för PC-spel.

Med inget lager kvar Àr Steam Controller officiellt död och Valve flyttar sitt fokus nÄgon annanstans. Baserat pÄ senaste meddelanden verkar det som om virtual reality sannolikt kommer att vara dÀr företaget fokuserar sina anstrÀngningar framöver. Vi fÄr vÀnta till mars för att spela Half-Life: Alice, och det förutsÀtter att du har ett headset för att njuta av upplevelsen.