Ventil: Vi gör ‘absolut inte’ Left 4 Dead 3

Ventil: Vi gör 'absolut inte' Left 4 Dead 3

Du kommer inte att se ett nytt spel nÀr som helst snart, och Valve kanske inte slÀpper nÄgot. Det utforskade möjligheten för flera Är sedan, men nu vill förlÀggarutvecklaren göra det klart att det inte finns en nÀsta generations del under utveckling.

Rykten föreslog att Valve skulle slĂ€ppa en virtuell verklighetsbaserad del. PĂ„stĂ„dd konceptkonst lĂ€ckte ut pĂ„ YouTube för nĂ„gra dagar sedan, och sedan delade HTC Vives Alvin Wang Graylin bilder som hĂ€nvisade till “L4D3.” Valve samarbetar med HTC pĂ„ Vive-plattformen, dĂ€r ryktfabriken genererar massor av hype, Valve kĂ€nde behovet av att gĂ„ in och bekrĂ€fta att det inte finns.

Valve förstÄr att fansen vill ha ett nytt spel och skyller pÄ den lÀnge kÀnslan av all felinformation.

I ett uttalande till IGN förnekade Valve nĂ„gon aktiv utveckling. “Vi har sett rykten om detta under de senaste mĂ„naderna”, sade en talesman. “Vi undersökte kort nĂ„gra nĂ€sta generations möjligheter för nĂ„gra Ă„r sedan. Men vi arbetar absolut inte pĂ„ nĂ„gonting – nu och har inte gjort det i flera Ă„r.”

Franchisen har inte fÄtt nÄgon uppmÀrksamhet pÄ sju Är. Valve introducerade det första spelet 2008 och ett andra slÀpptes ett Är senare. Valve rullade sedan ut nedladdningsbart innehÄll genom, men fans förvÀntade sig och andra avbetalningar pÄ PlayStation 4 och Xbox One. Nu fÄr de kanske aldrig en uppföljare.

Valve kommer dock att slÀppa nya och spel i Är. anlÀnder i februari och sedan följer VR-baserade i mars. Utöver det innehÄller Valves pipeline inga bekrÀftade spel. SÄ det kan spendera mer tid pÄ att utveckla nedladdningsbart innehÄll, eller det kan finnas nÄgra oanmÀlda titlar i utveckling som kommer att meddelas vid ett senare tillfÀlle.