Veckan i översyn (5-9 juni 2017) – Hearthstone

Det är början på en ny vecka i Hearthstone, men innan vi fastnar i den senaste utvecklingen i spelet trodde vi att det skulle vara användbart att lyfta fram vad som har hänt de senaste sju dagarna.

Om du bara håller fast vid de senaste händelserna i spelet – och på Metabomb själv – här är allt som har hänt nyligen!

Nyheter

– Ben Brode gav oss en titt på ett mittutvecklingsdokument för alternativ design för Curse of Naxxramas-korten.

– Blizzard släppte ytterligare en del i Mulligans live-action-serien. Vi har samlat dem alla på ett ställe så att du kan fånga upp allt du har missat.

– En ny Tavern Brawl släpptes! Bara en hallucination stänkte massor av hallucinationskort i din kortlek, så att du kan doppa i motsatt nummers mest kraftfulla (förhoppningsvis …) klasskort.

– Vi bad dig att rösta för den bästa Hearthstone-expansionen hittills. Glöm inte att rösta och lämna en kommentar om du vill att dina tankar ska markeras på webbplatsen!

– För att avsluta förra veckan tog vi en sammanfattning av de mest populära däck du hade testat på webbplatsen. Det här handlar om det bästa av de bästa däcken du kan ta till stegen just nu.

Däckuppdateringar

Följande däck uppdaterades alla för de allra senaste rörelserna i Hearthstone metagame. Se till att du har uppdaterat dina listor i spelet om du har använt någon av våra tidigare versioner (det finns även Deckimport-ID för var och en).

(För fler alternativ kan du naturligtvis kolla in vår guide till de bästa Hearthstone-däcken av hjälte, eller vår övergripande guide på däcksnivå.)

Nya däckguider

Vi har nästan alla metarelevanta däck täckta på Metabomb nu, men vi fortsätter att lägga till avvikarna över tiden. Vi kommer att börja sätta ihop vår samling Wild däck guider mycket snart också.

Relaterade Artiklar

Back to top button