Varje Witchwood Odd eller Even-kort har avslöjats

Om du hade börjat bli lite orolig för att The Witchwood – Hearthstone kommande åttonde expansion – skulle luta sig för hårt på Odd / Even-mekanikern som tillkännagavs nyligen, så har du inget att frukta.

Enligt en intervju som nyligen ägde rum mellan PC Gamer och designern Dean Alaya är Odd / Even-kort som vi hittills sett vara endast kort från den nya uppsättningen som uttryckligen refererar till mekanikern.

På frågan om vi skulle se fler udda / jämna kort i det förestående kortets säsong hade Alaya detta att säga:

”Det är bara de fyra som vi avslöjade i videon, plus de två legendarierna. Det är helheten. Vi kommer att ha mycket Echo och Rush-saker också, vilket jag tycker är intressanta mekaniker.


Om du bara tar ikapp på expansionen är dessa två legendarier Baku the Mooneaster och Genn Greymane. Den förstnämnda uppgraderar din hjältekraft (som Justicar Trueheart) men bara om du spelar innehåller endast udda kostnadskort. Den sistnämnda minskar kostnaden för din hjältekraft till en Mana om du bara har kort med jämna kostnader i kortlekarna.

Det ger dig naturligtvis hela Hearthstone-poolen att använda, men bara följande fyra nya kort har en specifik interaktion med denna nya mekaniker:

Black Cat Glitter Moth Gloom Stag Murkspark Eel

Så det är de enda udda / jämna mekaniska korten i uppsättningen, men vad mer kommer? Witchwood kommer att lägga till totalt 135 varumärke som spankar nya kort till spelet när det släpps en tid i april, liksom de nya Echo- och Rush-nyckelorden. Det finns också ett nytt Dungeon Run-esque äventyr att fastna i också.

Vår Witchwood-guide har varje sista droppe information om expansionen, medan vår Monster Hunt-guide förklarar vad du kan förvänta dig av det nya enspelarinnehållet. Vi har också en spekulativ Witchwood-släppdatumsida om du vill se hur vi har utarbetat vår bästa gissning för lansering!

Relaterade Artiklar

Back to top button