Varför finns det inte fler Canon EOS R5-läckor?

Uppdatering 2: Här är ännu en läcka, den misslyckas aldrig. Utvecklingsmeddelandet kommer att vara ikväll (EST)


Uppdatering: Jag har hört från några få personer sedan det här inlägget, och uppenbarligen har Canon Rumors orsakat lite stress hos några Canon-dotterbolag. En person berättade för oss att de ryktade Canon EOS R5-specifikationerna är mycket nära 100% korrekta, men några saker är avstängda. Jag fick ytterligare bekräftelse att 8K är där dock.

Vi borde höra mer ikväll / imorgon.


Det har gått ungefär två veckor sedan flödet av Canon EOS R5-läckor drabbade Canon Rykten och spred sig ganska snabbt över fotograferingsvärlden, och sedan dess har det inte varit så mycket mer att lägga till de ryktespecifikationerna.

13 februari 2020 var det ryktade tillkännagivandedatumet för Canon EOS R5, men eftersom vi inte har sett några läckta produktfoton är det troligt att EOS R5 antingen får ett utvecklingsmeddelande eller inte kommer att meddelas tillsammans med nya Canon EOS Rebel T8i och RF 24-105mm f / 4-7.1 IS STM-makro, vilket sannolikt kommer att hända ikväll.

Om någon kan erbjuda klarhet i ett tillkännagivandedatum för Canon EOS R5, skicka det vidare.

En mycket bra källa berättade för oss att Canon EOS R5 skulle lanseras i juli 2020, vilket skulle göra ett utvecklingsmeddelande mer troligt om det verkligen meddelas före CP +.

Vi vet att Canon har visat återförsäljare Canon EOS R5 och Canon EOS R6, tillsammans med några nya linser för systemet. Vilket berättar att ett meddelande kommer snart.

Jag har sett Canon EOS R6 i aktion, så jag vet vad vi har rapporterat kommer att bli relativt exakta, vi spelar bara väntespelet för tillfället.

Det kommer mera…

Relaterade Artiklar

Back to top button