Var tror du att de bÀsta Black Friday-erbjudandenen kommer att vara?

Var tror du att de bÀsta Black Friday-erbjudandenen kommer att vara?

Black Friday Àr nÀstan över. För vissa av oss framkallar dessa ord fruktan; för andra tÀnder de sina latenta jaktinstinkter.

Why Axis Bug

De i det senare lĂ€gret som siktar pĂ„ att köpa smarta hemapparater, TV-apparater och bĂ€rbara datorer hĂ„ller ett öga pĂ„ erbjudanden frĂ„n större Ă„terförsĂ€ljare. Enligt en PCMag-undersökning tror kunder som letar efter smart-hem-enheter att de kommer att fĂ„ de bĂ€sta smarta hemavtalen pĂ„ Amazon, kanske för att företaget tillverkar den mycket populĂ€ra Echo-serien av smarta högtalare. ÅterförsĂ€ljaren har redan meddelat sina Black Friday-priser för vissa Echo-enheter.

Best Buy Ă€r andra plats för smarta hemavtal, men det ligger lĂ„ngt i tĂ€ten eftersom det första stĂ€llet mĂ€nniskor kommer att kontrollera nĂ€r de letar efter den bĂ€sta bĂ€rbara affĂ€ren, 38 procent, med Amazon och Walmart pĂ„ andra respektive tredje plats. Best Buy Ă€r sannolikt ocksĂ„ den bĂ€sta platsen för att köpa TV-apparater, enligt vĂ„ra respondenter – följt den hĂ€r gĂ„ngen av Walmart (24 procent) och sedan Amazon (22 procent).

Naturligtvis begrÀnsar inte smarta kunder sig sjÀlva, och de kommer ocksÄ att leta efter Costco och Target för erbjudanden. Ett sÀtt att se till att fÄ det bÀsta priset för vad du Àn köper Àr att besöka BestBlackFriday.com, som hÄller koll pÄ alla flygblad och erbjudanden.