Vänta att avsluta snart. Google Nest Audio kommer att finnas tillgängligt i Indien senare denna månad

Vid det virtuella evenemanget ‘Launch Night In’ i går kväll meddelade Google inte bara nya Pixel 5 och Pixel 4a 5G utan även Google TV, Chromecast och Nest Audio. Medan telefonerna inte kommer till landet har Google bekräftat att Nest Audio kommer att finnas tillgängligt i landet senare denna månad. Det finns ingen specifik release ännu.

Intresserade köpare kommer att kunna köpa Google Nest Audio i två färger: Krita och kol från Flipkart och andra butiker över hela landet. Google har ännu inte bekräftat priset på Nest Audio, vilket vi kan förvänta oss att teknikjätten kommer att avslöja under de kommande dagarna. Globalt är Nest Audi prissatt till $ 99, vilket ungefär motsvarar 7 300 Rs ungefär.

Den nyligen lanserade Google Nest Audio smarta högtalaren är en ersättning för det ursprungliga Google Home. När det gäller designspråket ser den nya Nest-högtalaren ut som en miniatyrversion av Google Home Max. Den Google Assistent-drivna smarta högtalaren har den signaturdesignade tygnätskyddet.

Vad är Google TV och hur fungerar det?

Google hävdar att “Nest Audio är 75 procent högre och har 50 procent starkare bas än det ursprungliga Google Home”. Nest Audio levereras med en 19 mm diskant som Google hävdar levererar för högfrekvent täckning och tydlig sång medan en 75 mm mellanhögtalare ger bas.

Google Pixel 5 vs Pixel 4: Vad har förändrats?

Nest Audio levereras med Media EQ-funktion som gör att ljudet automatiskt kan ställa in sig själv vad du lyssnar på musik, podcaster, ljudböcker eller till och med ett svar från Google Assistant. Ambient IQ låter Nest Audio justera volymen på assistent, nyheter, podcasts och ljudböcker baserat på bakgrundsbruset.

Google-evenemangets höjdpunkter: Allt meddelat, från Pixel 5 till Nest-smarthögtalare

Google sa i ett blogginlägg: ”Vårt mål var att se till att Nest Audio förblev trogen mot vad artisten avsåg när de var i inspelningsstudion. Vi minimerade användningen av kompressorer för att bevara det dynamiska omfånget, så ljudkontrasten i originalproduktionen bevaras – de tysta delarna är känsliga och subtila, och de höga är mer dramatiska och kraftfulla.

Relaterade Artiklar

Back to top button