Välkomstpaket avslöjat – Hearthstone

Blizzard har precis lyft locket på ett nytt kampanjerbjudande som kommer med nästa innehållsuppdatering. Känd som välkomstpaketet, det finns som ett sätt för nya (och, ja, gamla) spelare att få tag på en fin bit av Classic-kortpaket till ett nedslagande pris.

Specifikt kommer du att kunna få 10 Classic-paket, liksom ett Classic Legendary, slumpmässigt valt från en pool på nio, för $ 4,99 – inte en dålig affär alls, tror vi. Vi antar att du också har chansen att ta legendariska kort från själva förpackningarna, förutom det garanterade fallet.

Vi vet från reklammaterial som används av Blizzard att Grommash Hellscream (Warrior), Archmage Antonidas (Mage), Cenarius (Druid), Prophet Velen (Priest), Tirion Fordring (Paladin) och King Krush (Hunter) är alla på spel del av de nio legendarierna.

Det lämnar inte Rogue, Shaman och Warlock. Förutsatt att det finns en toppklass, klassspecifik Classic Legendary per Hero, kommer vi att gå vidare och spekulera att vi också kommer att se Edwin VanCleef (Rogue), Al’Akir the Windlord (Shaman) och Lord Jaraxxus (Warlock) tillagda till mixen.

Det finns inget släppdatum för det här nya kampanjerbjudandet ännu, men vi kommer att uppdatera berättelsen så snart vi får veta mer. Åh, du kommer bara att kunna dra nytta av välkomstpaketet en gång per konto, så låt dig inte luras av tankar om att köpa tio av sakerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button